Kennismakingsvergadering & startdag 2017

Beste ouders en leden,

De data voor de kennismakingsvergadering en startdag zijn al bekend:

De kennismaking zal doorgaan op zaterdag 16 september van 14u t.e.m. 17u. De startdag zal doorgaan op 23 september. Over de startdag staat er een evenement op facebook met meer informatie, maar deze informatie kan je ook hier onder vinden!

Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes,
De nieuwe leidingsploeg!

Startdag 23 september 2017:

Zin in een magische dag?

Zet dan de Startdag maar in je agenda!

Op 23 september verzamelen we met alle leden uit het middelbaar om 10u aan het Fransiscusheem met de fiets. Nadat we aan heel Broechem hebben laten zien dat het KSA-jaar terug gestart is, is het tijd voor een volgende uitdaging!

In een Fata Morgana gaan we de zotste uitdagingen aan.
Iedereen die een opdracht kan verzinnen die de KSA’ers absoluut moeten volbrengen, mag deze doormailen naar ksa.broechem@hotmail.com!

’s Middags eten we een hapje. De leden moeten zelf niets meebrengen, want de leiding zorgt voor broodjes.

Om 14u zijn ook onze -12jarige leden welkom aan het Fransiscusheem. Tijd voor nieuwe avonturen.

We verzamelen om 17u opnieuw aan het Fransiscusheem. Goochelaar Mabo komt! Ouders, broers en zusjes,… die graag komen meegenieten van de show, mogen zeker komen. (Bij slecht weer in de turnzaal van de sleutel)

Om 18u eten we allemaal samen spaghetti.
Wie graag wil mee-eten is zeker welkom! We vragen dan wel om voor 17 september even een mailtje te sturen naar ksa.broechem@hotmail.com en te vermelden met hoeveel personen jullie graag willen komen en het aantal vegetariërs.
Voor niet-leden vragen we vijf euro om mee spaghetti te eten, gepast te betalen op de Startdag zelf. De leden zelf moeten NIET inschrijven.
’s Avonds maken we tijd voor een gezellig kampvuur.