Kennismaking & Startdag 2018

Kennismaking

De kennismaking is onze eerste activiteit van het jaar. We leren iedereen en KSA wat beter kennen op deze dag. Aarzel niet om vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes,… mee te nemen, want ook zij zijn welkom vandaag!

Voor de geplande activiteiten kan je best even naar het artikel van je groep kijken. Vanaf 17u is iedereen welkom (ouders, grootouders, tantes,…) om iets te komen drinken en te babbelen. Elke deugeniet die aanwezig is op de kennis- making, krijgt na de formatie om 17u ook nog een verrassing!

Startdag

Vandaag begint het KSA-jaar echt!

Om 11u verzamelen we allemaal aan het Fransiscusheem en gaat ons jaar of-ficieel van start met een heuse stoet. De jongste leden rijden mee op een kar, vanaf de Grote Ban en de Robbedol neem je je fiets mee. Neem zeker ookalles wat lawaai maakt of oranje en blauw is mee voor onze tocht!

We paraderen richting ‘t’Pleintje’ in de Nierlenderstraat, daar eten we samen en daar zullen ook de activiteiten plaatsvinden. Om 17u verzamelen we terug aan het Fransiscusheem voor de formatie en dan start meteen ook onze spa- ghettislag. Leden eten gratis en al de rest (vrienden, familie,…) eet voor €5 mee van onze overheerlijke spaghetti!

Na de spaghettislag kan iedereen nog even blijven hangen voor een gezellig kampvuur en een hapje en een drankje!

Spaghetti bestellen:
Stuur een mailtje naar ksa.broechem@hotmail.com met het aantal porties bolognèse of vegetarisch.