Jong-Hernieuwers BBQ

Beste KSA sympathisanten,

Het is weer zover: de Jong-Hernieuwers steken hun handen collectief uit de mouwen om de bijzonder buitengewone oftewel beste barbecue van het jaar in elkaar te knutselen. 

Volgens gewoonte vindt deze festiviteit plaats aan het Franciscusheem op 30 juni, de eerste zaterdag van de grote vakantie. Vanaf 17u ‘s middags zijn jullie van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk stukje vlees en vers geprepareerde groentjes, jullie aangeboden door niemand minder dan de Jong-Hernieuwers van KSA Broechem!

Bovendien kan er na het overheerlijke eten nog nagekeuveld worden bij een kampvuur. Plezier gegarandeerd dus op deze zomerse avond!

Zoals de wereldtop in de kookkunsten, waar we onszelf eigenlijk toch wel bij mogen rekenen, houden we het menu beperkt. U hebt de keuze uit een klein en een groot menu, bestaande uit een open buffet aan groentjes en brood met respectievelijk 2 of 4 vleesjes.

Inschrijven is erg eenvoudig. Het enige wat u moet doen is het onderstaande formulier ingevuld in de handen te spelen van een Jong-Hernieuwer of hun leiding. Alternatief kunt u ook inschrijven via mail: jellevandenbrande@outlook.com. 
Gelieve ter plaatsen te betalen!

Inschrijvingsformulier: http://ksabroechem.be/jong-hernieuwers-bbq/inschrijvingsformulier-jh-bbq/