Hoofdleiding

Oktober

Dag KSA’ertjes,

Oktober staat weer voor de deur. De sportieve maand van de Knoeselloop, maar ook de maand van de jaarlijkse nationale Dag van de Jeugdbeweging!

Op 6 oktober nemen we met z’n allen deel aan de Broechemse Knoeselloop. We lopen wel enkel mee met de gezinskilometer en dus niet met de reeksen. Trek je loopschoenen alvast aan en smeer die beentjes al maar in! Na de gezinskilometer keren we terug naar KSA om onze namiddag verder te zetten met de fantastische spelletjes van jullie eigen leiding.

De andere 2 vergaderingen vallen op 13 en 20 oktober. Voor meer info kijk je best naar het artikel van je groep zelf.

19 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Dit wil zeggen dat we allemaal ons uniform aandoen om naar school te gaan. In Lier krijg je ’s morgens ook een gratis ontbijt als je er in uniform verschijnt.

Groetjess van jullie liefste bondsen

 

September

Liefste KSA’ers,

Het nieuwe KSA-jaar gaat terug van start met als jaarthema ‘Groei uit jezelf’. We zijn helemaal klaar om er weer een fantastisch jaar van te maken!

15 september starten we met de kennismaking, hier leer je je groep en leiding beter kennen. Neem zeker al je vrienden mee!

Wie weet zie je ons al eerder verschijnen op je school tijdens onze scholen- ronde de eerste week van september. Ook op de jaarmarkt staan we met een kraampje. Kom in uniform naar ons kraampje en word daarvoor beloond door je leiding!

22 september begint het KSA-jaar officieel met de startdag. Meer info hier- over vind je een paar bladzijden verder in dit boekje. Ten slotte is het vergade- ring op 29 september. Om te ontdekken welke avonturen je dan gaat beleven kijk je best even in het artikel van je eigen groep. Wij kunnen alvast niet meer wachten om eindelijk terug van start te gaan, hopelijk zijn jullie er ook klaar voor!

Veel liefs van jullie nieuwe bondsen, Bo en Ine

Leidingsploeg
Bo Duerinck & Ine Holmstock
Bo: 0497 61 94 71
Ine: 0471 36 46 06