Hoofdleiding

Januari

Hallo allemaal!

 

Het nieuwe jaar is aangebroken! Hopelijk hebben jullie allemaal goed kunnen feesten (en misschien ook een beetje uitrusten) tijdens de vakantie, want de KSA is klaar om er weer keihard in te vliegen in 2018!

De eerste vergadering van deze maand valt op zaterdag 13 januari. Vandaag hebben we iets speciaals voor jullie in petto. Zorg dus maar dat je er zeker bij bent!

Na alle Kerst- en nieuwjaarsdiners, is het misschien wel eens tijd om terug wat te gaan sporten. Daarom gaan we op zaterdag 20 januari met z’n allen schaatsen!

We spreken af om 13u30 aan het Franciscusheem, waar we na de formatie meteen vertrekken naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg.

Na een namiddagje winterpret, vertrekken we om 16u30 terug in Heist-op-den-Berg.

Om 17u00 zijn we dan weer terug op de KSA en na de slotformatie mag iedereen dan naar huis.

(Het is echt de bedoeling dat iedereen terugkomt naar KSA, zodat we weten dat alle auto’s en leden in Broechem zijn geraakt, om nodeloos wachten te voorkomen.)

Het is belangrijk dat je zeker een paar extra sokken en handschoenen meebrengt, anders kan je natuurlijk de schaatsbaan niet op!

Voor een lekker 4-uurtje zorgt de leiding, dus extra eten en drinken of centjes meebrengen is echt niet nodig!

Om het vervoer vlot te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar ouders die ons naar de schaatsbaan willen brengen en ons daar ook weer willen komen halen.

Voel je je hiertoe geroepen? Geef dan zeker op voorhand een seintje aan de leiding van je dochter of zoon, en dan kunnen wij zorgen dat alles vlot verloopt!

Op zaterdag 27 januari is het vriendjesdag op KSA! Iedereen is dus van harte welkom om nieuwe vriendjes, vriendinnetjes, buurmeisjes, neefjes,… mee te brengen! Kijk zeker eens in het artikel van je eigen groep voor meer informatie.

Tot slot nog enkele data die je zeker al in je agenda moet zetten:

Zaterdag 10 februari is het onze Italiaanse avond, waar iedereen ook dit jaar weer van harte welkom is om met familie en vrienden te genieten van heerlijke zelfgemaakte pasta’s en desserten. Meer info hierover zal binnenkort op de site en op facebook verschijnen.

Op vrijdag 2 maart is het onze jaarlijkse fuif PLAZMA. Iedereen die oud genoeg is, is hier ook meer dan welkom! VVK is verkrijgbaar bij de hele leidingsploeg en bij de verdeelpunten. Meer info hierover kan je vinden op facebook!

Voor PLAZMA zijn we nog op zoek naar helpende handen. Heb je hier interesse in of wil je weten wat dit precies inhoudt? Stuur dan gerust een berichtje naar iemand van de leiding, of een mailtje naar ksa.broechem@hotmail.com, wij geven je graag wat meer uitleg. Alle hulp is welkom!

Zo, dat was het al weer voor deze eerste maand van het nieuwe jaar. Hopelijk zien we jullie (en je vriendjes!) weer talrijk verschijnen op de vergaderingen!

 

Jullie bondsen,

Robbe & Laura

Februari

Beste KSA’ers,

De maand februari is net aangebroken, en dat wil natuurlijk niets anders zeggen dan weer een maand vol fantastische activiteiten. Hierbij een klein overzicht:

3 februari is de eerste vergadering van de maand. De leiding van elke groep heeft dan ongetwijfeld iets leuk gepland, dus kijk naar het artikel van je eigen groep om hier meer info over te krijgen. Daarna stopt de ksa pret niet om 17u deze dag, aangezien de gitaristen en de hernieuwers de handen ineenslaan om een zangstonde te organiseren. Het belooft alvast een heel gezellige avond te worden, dus kom zeker eens een kijkje nemen om mee te genieten van het warme geluid van de gitaren bij een warm vuur.

Helaas is er 10 februari geen vergadering, maar dit is wel de datum van onze Italiaanse avond. Kan jij ook ontzettend hard genieten van een lekkere pasta of andere Italiaanse delicatessen? Aarzel dan geen moment langer, en schrijf je in! Dit doe je door het inschrijfstrookje (zie deze site of op facebook) in te vullen en te posten of mailen naar onderstaande adressen:
Lore Dens
Legebaan 20, 2560 Nijlen

OF via mail: ksa.broechem@hotmail.com

Wij kijken er alvast enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen op deze fantastische avond!

Wat hoort er na zo een lekker gebeuren als de Italiaanse eetavond, hoor ik je nu denken? Als het antwoord ‘een vergadering op 17 februari’ is, dan heb je helemaal gelijk Ook hier verwijzen we je graag door naar het artikel van je groep om te zien wat deze dag in petto heeft.

Dit zijn al onze activiteiten van februari, maar dat betekent niet dat de KSA niet verder denkt, want in maart is het PLAZMA, de beste fuif van heel Broechem en omstreken! Daarbij zoeken wij nog een paar helden/heldinnen die ons graag willen helpen om een oogje in het zeil te houden in de zaal gedurende die avond/nacht. Voor meer informatie hierover kan u altijd terecht op ons email adres (ksa.broechem@hotmail.com). En hadden we al vermeld dat de ticketverkoop ook al volop bezig is? Ga zeker eens langs bij de leiding of bij de oudste groepen, indien u geïnteresseerd bent.

En daarmee hebben wij ons maandelijks zegje weeral gedaan! Wij hopen jullie allemaal in grote getallen te zien op zowel onze evenementen en natuurlijk op de vergaderingen.

Tot dan!

Laura en Robbe

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
laura.vanlathem@gmail.com
Robbe Janssens
0485 76 08 40
robbe_j@hotmail.com