Hoofdleiding

December

December, de maand van alle grote feesten en cadeautjes. Ook op KSA vieren we feest in december!

 

Op 1 december zou de Sint ons een bezoekje brengen hebben we gehoord. Alle brave kindjes krijgen wat lekkers. Oefen alvast alle Sinterklaasliedjes en haal je meest lieve blik boven. Hopelijk zijn jullie allemaal flink geweest en kan de Sint iedereen een cadeautje geven!

sint

8 december is de volgende vergadering. Voor meer info kijk je best even in het artikel van je groep.

 

Als derde vergadering doet elke groep ook nog een kerstfeestje. Voor dag, uur en locatie check je ook even best het artikel van je eigen groep.

 

Voor de iets grotere kindjes: heel veel succes met de examens! Eventjes doorzetten en dan 2 weken feest!

 

We willen jullie ook alvast allemaal fijne feestdagen wensen!

 

Feestige groetjes,

Bo en Ine

November

Beste KSA’ers,

November is een drukke KSA maand!

Er staan 2 evenementen op het programma, onze jaarlijkse quiz op vrijdag 9 november & ‘Broechem zingt’ op zaterdag 24 november. Hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig!

Op vrijdag 9/11/2018 organiseren we onze jaarlijkse quiz. Dit jaar organiseren we ook een kinderquiz. Jullie zijn welkom vanaf 18u, inschrijven kan via onze mail ksa.broechem@hotmail.com. Voor de volwassenenquiz kan je ook inschrijven via mail. De inkomprijs bedraagt €3 per persoon, een team mag 4 tot 6 personen bevatten.

Place to be = Den Boomgaard

Deuren = 19u45

Start Quiz = 20u00. Hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig!

Op zaterdag 24/11/2018 organiseren onze Hernieuwers ‘Broechem zingt/Jeneverbar’. Het is die dag ook KSA tot 17u. Daarna mogen jullie je allemaal gaan omkleden thuis om tegen 19 u terug te keren naar het Frasiscusheem voor een gezellige avond met het hele dorp! Er zal een groot kampvuur zijn en ook voor een lekkere versnapering wordt gezorgd! Voor de ouders van de Vospi’s, laat jullie maar eens lekker gaan, want zij hebben mini-weekend met hun leiding! Hopelijk tot dan!

Voor de vergaderingen van 10/11 , 17/11 en 24/11 kijken jullie best even bij de artikels van je groep.

Slimme en zingende groeten van jullie bondsen.

Ine & Bo

Leidingsploeg
Bo Duerinck & Ine Holmstock
Bo: 0497 61 94 71
Ine: 0471 36 46 06