Hoofdleiding

Februari

Februari staat weer voor de deur!

We beginnen op zaterdag 2 februari van 14u tot 17u. Voor meer info over wat jullie gaan doen, kijk je best even naar het artikel van je eigen groep.

Op 16 februari is het vriendjesdag! Dat wil zeggen dat jullie al je vriendjes mag meenemen naar de KSA. We tonen hen dan hoe leuk de KSA is en hopelijk blijven ze dan komen. J Je moet op voorhand niet verwittigen wie je meeneemt, iedereen is welkom!

Van 24-26 februari gaan de lagere schoolgroepen en enkele middelbare groepen op weekend. Meer info kan je vinden in de groepsartikels en als je nog vragen hebt mag je gerust je leiding bellen of mailen!

Lieve groetjes van jullie allerliefste bondsen,

Bo & Ine

Januari

Lieve KSA’ers

Eerst en vooral willen we jullie allemaal een gezond en vreugdevol 2019 wensen! Dat al jullie wensen mogen uitkomen!

Januari lijkt een heel leuke maand, maar voor de leiding is dit net iets minder. De meesten onder ons zitten in hun examenperiode op de universiteit of hogeschool en er zal dus een aantal keer vervangleiding voorzien worden.

De eerste vergadering van de maand is op 12 januari. Op deze dag zullen onze oudste leden (de Hernieuwers & de Skim) het een dagje van ons overnemen!
Als je wil weten wat je juist gaat doen met je nieuwe leiding, neem dan snel een kijkje bij de artikels van je eigen groep.


Zaterdag 19/1 gaan we met heel de KSA schaatsen in Heist op den Berg. Dit is ongetwijfeld één van de leukste vergaderingen van het jaar! We verzamelen om 13u30 aan het Fransicusheem, om daarna naar Heist te rijden. Hiervoor zoeken we ook nog ouders die ons willen wegbrengen en/of willen komen halen. Heen 13u40 & Terug 16u30. Neem zeker €5 en je handschoenen mee! Hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig!
Als je kan rijden mag je een berichtje sturen naar Ine via 0471 36 46 06.

Op 26/1 is het weer een toffe, leuke, zotte,… ksa vergadering, voor meer info over de plannen van je groep kan je naar het groepsartikel gaan kijken.Tot binnenkort!

Kusjes van Ine en Bo

Leidingsploeg
Bo Duerinck & Ine Holmstock
Bo: 0497 61 94 71
Ine: 0471 36 46 06