Hoofdleiding

December

Beste KSA’ers,

Er staat een fantastische maand voor de deur! Niet alleen verwachten we niemand minder dan sinterklaas aan de KSA-lokalen, ook voorziet jullie leiding aan het einde van de maand een geweldig kerstfeestje. Deze maand wil je er dus zeker bij zijn.

Op 2 december kon de sint tijd in zijn drukke agenda maken om bij de KSA van Broechem op bezoek te komen. Zorg dus dat je in de tussentijd geen stoute dingen meer doet, anders word je in de zak gestopt en meegenomen door zwarte piet! Oefen dus ook zeker je sinterklaas liederen in, zodat de man met de mijter en staf zijn visite aan ons dorp niet zal vergeten.

9 december is er zoals altijd vergadering van 2 tot 5 waarover je meer details vindt in het artikel van je groep.

Het kerstfeestje van de verschillende groepen vindt op verschillende data plaats, dus hiervoor moet je zeker in je artikel lezen wat je leiding in petto heeft. Wij kunnen al wel verklappen dat als KSA kerstfeestjes organiseert, het ongelofelijk leuk zal worden!

Wij hopen jullie ook deze maand in grote opkomst te verwelkomen en er samen een fantastische maand van te maken. Op naar een volgend jaar en op naar een volgend avontuur!

Jullie brave bondsen,

Laura en Robbe

Januari

Hallo allemaal!

 

Het nieuwe jaar is aangebroken! Hopelijk hebben jullie allemaal goed kunnen feesten (en misschien ook een beetje uitrusten) tijdens de vakantie, want de KSA is klaar om er weer keihard in te vliegen in 2018!

De eerste vergadering van deze maand valt op zaterdag 13 januari. Vandaag hebben we iets speciaals voor jullie in petto. Zorg dus maar dat je er zeker bij bent!

Na alle Kerst- en nieuwjaarsdiners, is het misschien wel eens tijd om terug wat te gaan sporten. Daarom gaan we op zaterdag 20 januari met z’n allen schaatsen!

We spreken af om 13u30 aan het Franciscusheem, waar we na de formatie meteen vertrekken naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg.

Na een namiddagje winterpret, vertrekken we om 16u30 terug in Heist-op-den-Berg.

Om 17u00 zijn we dan weer terug op de KSA en na de slotformatie mag iedereen dan naar huis.

(Het is echt de bedoeling dat iedereen terugkomt naar KSA, zodat we weten dat alle auto’s en leden in Broechem zijn geraakt, om nodeloos wachten te voorkomen.)

Het is belangrijk dat je zeker een paar extra sokken en handschoenen meebrengt, anders kan je natuurlijk de schaatsbaan niet op!

Voor een lekker 4-uurtje zorgt de leiding, dus extra eten en drinken of centjes meebrengen is echt niet nodig!

Om het vervoer vlot te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar ouders die ons naar de schaatsbaan willen brengen en ons daar ook weer willen komen halen.

Voel je je hiertoe geroepen? Geef dan zeker op voorhand een seintje aan de leiding van je dochter of zoon, en dan kunnen wij zorgen dat alles vlot verloopt!

Op zaterdag 27 januari is het vriendjesdag op KSA! Iedereen is dus van harte welkom om nieuwe vriendjes, vriendinnetjes, buurmeisjes, neefjes,… mee te brengen! Kijk zeker eens in het artikel van je eigen groep voor meer informatie.

Tot slot nog enkele data die je zeker al in je agenda moet zetten:

Zaterdag 10 februari is het onze Italiaanse avond, waar iedereen ook dit jaar weer van harte welkom is om met familie en vrienden te genieten van heerlijke zelfgemaakte pasta’s en desserten. Meer info hierover zal binnenkort op de site en op facebook verschijnen.

Op vrijdag 2 maart is het onze jaarlijkse fuif PLAZMA. Iedereen die oud genoeg is, is hier ook meer dan welkom! VVK is verkrijgbaar bij de hele leidingsploeg en bij de verdeelpunten. Meer info hierover kan je vinden op facebook!

Voor PLAZMA zijn we nog op zoek naar helpende handen. Heb je hier interesse in of wil je weten wat dit precies inhoudt? Stuur dan gerust een berichtje naar iemand van de leiding, of een mailtje naar ksa.broechem@hotmail.com, wij geven je graag wat meer uitleg. Alle hulp is welkom!

Zo, dat was het al weer voor deze eerste maand van het nieuwe jaar. Hopelijk zien we jullie (en je vriendjes!) weer talrijk verschijnen op de vergaderingen!

 

Jullie bondsen,

Robbe & Laura

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
laura.vanlathem@gmail.com
Robbe Janssens
0485 76 08 40
robbe_j@hotmail.com