Hoofdleiding

Juni

Hallo allemaal!
Aan alle mooie liedjes komt een eind. Zo is juni ook de laatste maand van dit prachtige ksa jaar! En hoe kunnen we dit beter beëindigen dan met nog een aantal laatste top activiteiten?
Allereerst is het 2 juni naar jaarlijkse gewoonte tijd om met heel de ksa te gaan zwemmen! Dit doen we natuurlijk in het De Waterperels in Lier. Dit betekent ook dat we al om 13U30 bijeenkomen ipv het gebruikelijke 14u. Het spreekt natuurlijk voor zich dat zwemgerief dan ook essentieel om mee te nemen is! Daarnaast zoeken we nog enkele ouders die hun auto willen gebruik stellen om ons van en naar het zwembad te brengen. We zouden direct na de formatie vertrekken en zijn van plan om rond 16u30 terug te keren (liefst ook hiervoor iets laten weten aan de leiding). Wat deze grandioze activiteit kost? Een luttele 7 euro! Dit valt dus duidelijk niet te missen! (Er zullen zelfs vieruurtjes zijn, heb ik van horen zeggen)
Alsof dit al niet voldoende amusement was voor 1 maand, hebben we op 16 juni vanaf 14u ook de terugkerende krijttekenwedstrijd! Indien u niet weet wat dit juist is, volgt hier een kleine omschrijving:
​– Om ter mooiste tekening maken in team met je vrienden,
​– Om ter mooiste verkleden,
​– Al het bovenstaande in het thema van van Ridders en Prinsessen!
Als dit je niet warm maakt, dan weet ik het ook niet meer! Zoals alle andere jaren bedraagt het inschrijvingsgeld 5 euro. Heeft u geen zin om te tekenen? Dan kan u natuurlijk altijd komen genieten van een drankje op ons gezellig zomerterras. Dat de beste mogen winnen!
Voor de laatste activiteit kan je terecht bij het artikel van iedere groep zelf. LET OP: Deze vinden niet plaats op eenzelfde datum! Lees dus aandachtig wat je leiding als laatste activiteit in petto heeft.

Kan je maar geen genoeg krijgen van Ksa? Kom dan zeker nog langs op de jonghernieuwers barbecue! 30 juni is iedereen welkom vanaf 17u ‘s middags om te komen genieten van een heerlijk stukje vlees en vers geprepareerde groentjes, jullie aangeboden door niemand minder dan de jong hernieuwers van KSA Broechem! Bovendien kan er na het overheerlijke eten nog na gekeuveld worden bij een kampvuur. Plezier gegarandeerd dus op deze zomerse avond! Inschrijven is erg eenvoudig.Het enige wat u moet doen is het onderstaande formulier ingevuld in de handen te spelen van een Jong-Hernieuwer of hun leiding. Alternatief kunt u ook inschrijven via mail: jellevandenbrande@outlook.com. Het inschrijvingsformulier vindt u zowel op onze site als op het facebook evenement!

Dit was het dan voor de maand juni, en alsook voor het jaar! Meer informatie over het kamp wordt nog door jullie leiding meegedeeld. Dan kunnen we in juli samen op naar het volgende avontuur!
Jullie bondsen,
Robbe & Laura

Mei

Hallo allemaal!
De lente is eindelijk aangebroken, het goede weer is terug daar. De ideale gelegenheid dus om weer lekker veel buiten te spelen op de KSA!
Op zaterdag 19 mei is het onze jaarlijkse verkoop. Dit jaar verkopen we bloemetjes! Zorg dus zeker dat er iemand thuis is, want wij komen langs!
Voor de andere activiteiten op zaterdag, die doorgaan op 12 en 26 mei, kijk je best even in het artikel van je eigen groep.
Dat waren de activiteiten voor de maand mei.
Voor de maand juni hebben we natuurlijk ook al heel wat gepland! Hier zijn enkele data die je zeker al mag aanduiden in je agenda…
Op zaterdag 16 juni is het onze jaarlijkse krijttekenwedstrijd, breng dus zeker al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom lekker tekenen. Ouders en grotere kinderen zijn welkom op ons gezellig zomerterras. Meer informatie volgt binnenkort via de website en via facebook.
Op zaterdag 30 juni organiseren de Jong-Hernieuwers hun jaarlijkse BBQ om geld in te zamelen voor hun kamp. Deze toffe avond wil je niet missen! Meer informatie is te vinden op facebook.

Hopelijk tot snel!
Jullie bondsen,
Robbe & Laura

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
laura.vanlathem@gmail.com
Robbe Janssens
0485 76 08 40
robbe_j@hotmail.com