Hoofdleiding

November

Hallo allemaal,

November is weer aangebroken en dat betekent dat we terug beginnen aan een maand vol toffe activiteiten! Deze gaan door op 11, 18 en 25 november. Waar je je dan aan mag verwachten, staat beschreven in het artikel van je eigen groep, dus ga daar zeker naar kijken!

Indien je de nood voelt om in november je beentjes los te zwieren, nodigen we jullie ook graag uit om langs te komen op Boobytrap. Dit evenement wordt georganiseerd door de skim en gaat door in jeugdhuis Krejoel. Meer informatie verschijnt nog online maar we kunnen alvast zeggen dat je erbij wil zijn!

Wij kijken er alvast naar uit om jullie allemaal terug te mogen ontvangen in november. Hopelijk zijn jullie weer massaal aanwezig, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Jullie bondsen,

Laura en Robbe

December

Beste KSA’ers,

Er staat een fantastische maand voor de deur! Niet alleen verwachten we niemand minder dan sinterklaas aan de KSA-lokalen, ook voorziet jullie leiding aan het einde van de maand een geweldig kerstfeestje. Deze maand wil je er dus zeker bij zijn.

Op 2 december kon de sint tijd in zijn drukke agenda maken om bij de KSA van Broechem op bezoek te komen. Zorg dus dat je in de tussentijd geen stoute dingen meer doet, anders word je in de zak gestopt en meegenomen door zwarte piet! Oefen dus ook zeker je sinterklaas liederen in, zodat de man met de mijter en staf zijn visite aan ons dorp niet zal vergeten.

9 december is er zoals altijd vergadering van 2 tot 5 waarover je meer details vindt in het artikel van je groep.

Het kerstfeestje van de verschillende groepen vindt op verschillende data plaats, dus hiervoor moet je zeker in je artikel lezen wat je leiding in petto heeft. Wij kunnen al wel verklappen dat als KSA kerstfeestjes organiseert, het ongelofelijk leuk zal worden!

Wij hopen jullie ook deze maand in grote opkomst te verwelkomen en er samen een fantastische maand van te maken. Op naar een volgend jaar en op naar een volgend avontuur!

Jullie brave bondsen,

Laura en Robbe

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
laura.vanlathem@gmail.com
Robbe Janssens
0485 76 08 40
robbe_j@hotmail.com