Piepers & Voskes

december

2 December 2017 14u-17u (Kan klein beetje uitlopen)

Het is zover! Vandaag komt de grootste kindervriend van de hele wereld langs op KSA. Zie dat je alle liedjes mee kan brullen/zingen want anders stopt Zwarte Piet jou misschien wel in de zak! En dat willen we natuurlijk niet. Wij zijn alvast begonnen met oefenen. “Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje gooi wat in mijn laarsje, dank u sinterklaasje”. (Verkleden mag!)

 

9 December 2017 14u-17u

Liefste Piepers en Voskes, de winter is aangebroken. En jullie weten ook wat dit wilt zeggen! SNEEUW! We hopen dat er vandaag een dik pak sneeuw zal liggen zodat we de mooiste sneeuwmannen kunnen maken. Kleed jullie dus warm aan en haal de handschoenen, sjaal en muts maar uit de kast! Als er geen sneeuw zou liggen, gaan we gewoon doen alsof en maken we evenveel plezier!

 

16 December 18u-20u

Het is bijna Kerstmis en dit heerlijke feest willen wij ook met jullie vieren! We komen samen aan de lokalen in de Rubenslaan om 18u om er een gezellige kerstfilm te zien. Wij zorgen uiteraard voor de nodige hapjes en drankjes, want dat mag uiteraard niet ontbreken op een kerstfeest. Daarom vragen wij ook om €2 mee te nemen!

 

Wij kijken er alvast naar uit!
Tot dan!

 

Lieve groetjes van jullie leiding
Astrid, Bo, Ine, Jasper en Marij

januari

Beste Piepers en Voskes

 

Hopelijk hebben jullie een heel fijne kerstvakantie gehad en zijn jullie helemaal klaar om jullie opnieuw goed uit te leven op KSA. We hebben enkele toffe activiteiten voorzien!

13 januari van 14 tot 17u aan het Fransiscusheem: Waar is Wally?
Wally is de allerbeste verstoppertje-speler van de hele wereld. Als hij zich verstopt, kan bijna niemand nog zijn verstopplaats ontdekken.  Omdat wij van een uitdaging houden, hebben we Wally uitgenodigd. Wedden dat de Piepers en Voskes Wally wel terugvinden? Wally heeft bijna altijd een wit en rood gestreepte T-shirt aan. Als je thuis ook een T-shirt met streepjes hebt, mag je die altijd aandoen.  Dan wordt het extra moeilijk!

20 januari van 13u30 tot 17u aan het Fransiscusheem: Schaatsen

Joepie! Vandaag gaan we met heel KSA schaatsen in Heist-op-den-Berg. We spreken af om 13u30 aan het Fransiscusheem. Nemen jullie handschoenen, dikke sokken en 6 euro mee? We hopen dat er mama’s en papa’s zijn die zo lief zijn om ons te brengen naar de schaatsbaan en ons ook terug op te halen rond 16u30. Rond 17u zijn we terug aan het Fransiscusheem.

27 januari van 14 tot 17u aan het Fransiscusheem: Vriendjesdag!

Vandaag gaan we ons nog eens helemaal uitleven. Dat doen we niet alleen, want het is Vriendjesdag! Je mag een vriendje of vriendinnetje uitnodigen om eens een keertje mee te komen spelen. Als dat niet fijn is!

Tot dan!
Vele groetjes,

Jasper, Ine, Astrid, Bo en Marij

 

 

Leidingsploeg
Marij Notelteirs
0493588450
Ine Holmstock
0471364606
Jasper Dillen
0495817618
Bo Duerinck
0497619471
Astrid Holmstock
0474082262