Piepers & Voskes

 mei

Lieve Piepers en Voskes,

 

Het is weer bijna mei en dat wil zeggen dat er nieuwe activiteiten op het programma staan!

12 mei: (14-17) Voskes (jongens): kampen bouwen in het bos
Piepers (meisjes): Pieper-restaurant

Vandaag splitsen we een keertje op in jongens-meisjes. De Voskes gaan kampen bouwen in het bos. De Piepers openen hun eigen restaurantje. We bakken cakejes, houden een echte ober-race, spelen kok-tikkertje en knutselen tafelversiering. Wedden dat het een drie-sterren-restaurant wordt?

 

19mei (14-17u): Bloemetjesverkoop

Haal jullie liefste snoetjes maar boven, want vandaag is het bloemetjesverkoop. We gaan aan heel Broechem laten zien wat voor goede verkopers we zijn en zo een centje inzamelen voor ons kamp. Doen jullie zeker jullie uniform aan?

 

26 mei: 14-17u: Circusvergadering

Vandaag testen we wie het beste de clown kan uithangen! We leren de coolste jongleer trucjes, helpen de circusdirecteur om zijn dieren terug te vangen en gaan op zoek naar de coolste acrobaten.

 

We kregen al enkele vragen over ons kamp deze zomer. Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten gaat dit door van 24 tot 29 juli. We zorgen tegen dan uiteraard voor een infoboekje en komen hier eind juni nog bij iedereen thuis voor langs.

 

Tot op KSA,

Vele groetjes,

Jasper, Ine, Dries, Bo, Astrid en Marij

juni

 

Liefste Piepers en Voskes

 

Het is zover, de maand juni staat voor de deur! De zomervakantie en vooral het ksa-kamp komen dichterbij. We gaan er nog een laatste lap opgeven met enkele spetterende vergaderingen. Nog meer goed nieuws, leider Bo komt terug uit Kangoeroeland! (Australië)

 

2 Juni 13u30-17u

Vandaag gaan we nog eens met heel de KSA op uitstap! Bestemming? LAGO Lier de Waterperels! Vergeet dus zeker jullie zwemkleren en eventueel jullie zwembandjes niet. De uitstap kost €7, deze mogen jullie in het begin aan de leiding geven. De ouders die ons willen vervoeren naar Lier mogen een berichtje sturen naar Ine (0471364606), met hoeveel plaats er in de auto is en of je ons eventueel ook kan komen ophalen in Lier om 16u30.

 

16 juni 14u-17u

Vandaag is het stoepkrijttekenwedstrijd! We verwachten jullie om 14u aan het VKSJ-lokaal (in de Rubenslaan). Dit is eigenlijk geen officiële vergadering maar een evenement. De leiding zal dus niet heel de tijd bij jullie kunnen zijn ;). Je kan je inschrijven per team van 4 personen. 1 team kost €5. Het thema is prinsen en prinsessen, het is dus de bedoeling dat jullie hier rond tekenen en het best verklede team wint ook een prijs!

Inschrijven kan via een mailtje naar ksabroechem@hotmail.com. Begin alvast maar na te denken over wat je vandaag gaat tekenen op het straat. Wij zijn super benieuwd!!

 

30 juni 14u-17u

Dit is onze laatste vergadering van het jaar :((, maaar deze gaan we onvergetelijk maken! Vandaag gaan we al stiekem kennis maken met ons kampthema. Wat dat zal zijn is nog een grote verrassing. Na de vergadering zijn jullie samen met mam’s en papa’s, broertjes en zusjes en de rest van de familie welkom op de overheerlijke en megagezellige Jong Hernieuwersbarbeque! De inschrijvingsfiche hiervoor kan je terugvinden op de beginpagina van onze site.

 

Tot binnenkort

 

Jullie leiding

 

Ine, Astrid, Jasper, Marij, Dries en Bo

 

 

 

 

Leidingsploeg
Marij Notelteirs
0493588450
Ine Holmstock
0471364606
Jasper Dillen
0495817618
Bo Duerinck
0497619471
Astrid Holmstock
0474082262