Piepers & Voskes

maart

Beste Piepers en Voskes, ook in de maand maart staan er weer een heleboel schitterende activiteiten voor jullie klaar waaronder ons spetterend weekend!

 

10 maart van 14 tot 17u aan Fransiscusheem: Sjakie en de chocoladefabriek

Vandaag heeft Sjakie de hulp nodig van onze fantastische Piepers en Voskes. De grote chocoladefabriek is namelijk al zijn chocolade kwijtgeraakt. Dit is een grote ramp! Sjakie heeft van Willy Wonka, de grote baas, de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar de verloren chocolade. Sjakie kan dit uiteraard niet alleen. Daarom gaan wij hem vandaag helpen en proberen de fabriek te redden.

 

16 tot 18 maart: weekend!!!

Eindelijk is het zover!!! Vrijdag 16 maart vertrekken we op weekend. We verzamelen om 19u aan de jeugdlokalen Elckerlyc (Kerkeblokken 3 in Nijlen).  Zondag 18 maart om 11u30 mogen jullie ouders jullie hier terug komen ophalen. Verdere informatie van wat jullie allemaal moeten meenemen vind je terug in de brief op onze site( brief-weekend-Piepers-en-Voskes-1). Gelieve 25 euro mee te nemen en die vrijdag aan de leiding af te geven. Graag een seintje geven indien je meegaat. Ook voor verdere vragen kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

 

24 maart van 14 tot 17u aan Fransiscusheem: ridders en prinsessen

Vandaag gaan we de stoere kant van onze Piepers en Voskes ontdekken. We gaan als echte ridders en prinsessen op tocht naar het bos. Daar leeft een grote gevaarlijke draak die al jaren lang het bos onveilig maakt. Niemand heeft de draak ooit kunnen verslaan. Maar omdat de Piepers en Voskes een super stoere bende is, gaan wij deze uitdaging aan. Wij rekenen op jullie dapperheid!

Veel groetjes van jullie leiding. Astrid, Bo, Marij, Jasper en Ine.

april

Liefste piepers en voskes,

Ook in april hebben wij 3 supertoffe vergaderingen voor jullie klaarstaan. Bereid jullie alvast voor want deze vergaderingen kunnen enkel volbracht worden door de stoerste piepers en voskes!

 

7 april 14u-17u

De paasklokken zijn terug naar Rome, maar ze zijn de paashaas vergeten! De paashaas heeft jammergenoeg geen geld om een vliegtuigticket naar Rome te kopen. Hij vroeg de piepers en voskes om geld in te zamelen voor een vliegtuigticket terug. Ze kunnen geld inzamelen door allemaal spelletjes tot een goed einde te brengen. Als ons dat lukt heeft hij misschien nog wel een cadeautje voor ons!

 

14 april 14u-17u

Vandaag gaan we aan iedereen van de KSA laten zien dat de piepers en voskes de stoerste groep is. Dit doen we door stoere opdrachten uit te voeren en ons eens goed vuil te maken. We tonen heel Broechem wat voor dappere jongens en meisjes we zijn!

 

21 april 14u-17u

We worden echte superhelden! Iedereen mag zich verkleden in de coolste superheld. Er is een verschrikkelijke draak gezien in Broechem en de politie vroeg aan KSA hem te verslaan. Alle leiding koos de stoerste groep uit om de draak te verslaan en dat zijn natuurlijk de piepers en voskes! Als we de draak verslaan hebben worden jullie allemaal tot echte superhelden gekroond!

 

Groetjes van jullie liefste leiding,

Astrid, Jasper, Marij, Bo en Ine

 

 

 

 

 

 

Leidingsploeg
Marij Notelteirs
0493588450
Ine Holmstock
0471364606
Jasper Dillen
0495817618
Bo Duerinck
0497619471
Astrid Holmstock
0474082262