Piepers & Voskes

Hier alvast jullie brief voor het super-geweldig-leuke weekend dat eraan komt!!! -> brief-weekend-Piepers-en-Voskes-1

februari

Liefste Piepers en Voskes.

Ook in Februari gaan we ons heel hard amuseren! Deze maand zijn er maar 2 vergaderingen… dat komt omdat de leiding op teambuildings-weekend gaat en we een Italiaanse eetavond organiseren op 10 februari! Jullie mogen natuurlijk ook komen eten met jullie ouders. Inschrijven kan via ksa.broechem@hotmail.com.

3/02/2018 14u-17u Vandaag gaan we eens lekker knutselen! Jullie mogen allemaal 2 of meerdere oude sokken meenemen. Wij voorzien de rest.

17/02/2018 14u-17u Vandaag gaan we ons wat verdiepen in Nemo. Dori is verdwenen en Nemo is heel erg triestig. We gaan Nemo heel hard helpen in zijn zoektocht. Dat zal ons wel lukken!

Dikke knuffel van jullie leiding. Astrid, Bo, Marij, Jasper en Ine.

maart

Beste Piepers en Voskes, ook in de maand maart staan er weer een heleboel schitterende activiteiten voor jullie klaar waaronder ons spetterend weekend!

 

10 maart van 14 tot 17u aan Fransiscusheem: Sjakie en de chocoladefabriek

Vandaag heeft Sjakie de hulp nodig van onze fantastische Piepers en Voskes. De grote chocoladefabriek is namelijk al zijn chocolade kwijtgeraakt. Dit is een grote ramp! Sjakie heeft van Willy Wonka, de grote baas, de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar de verloren chocolade. Sjakie kan dit uiteraard niet alleen. Daarom gaan wij hem vandaag helpen en proberen de fabriek te redden.

 

16 tot 18 maart: weekend!!!

Eindelijk is het zover!!! Vrijdag 16 maart vertrekken we op weekend. We verzamelen om 19u aan de jeugdlokalen Elckerlyc (Kerkeblokken 3 in Nijlen).  Zondag 18 maart om 11u30 mogen jullie ouders jullie hier terug komen ophalen. Verdere informatie van wat jullie allemaal moeten meenemen vind je terug in de brief op onze site( brief-weekend-Piepers-en-Voskes-1). Gelieve 25 euro mee te nemen en die vrijdag aan de leiding af te geven. Graag een seintje geven indien je meegaat. Ook voor verdere vragen kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

 

24 maart van 14 tot 17u aan Fransiscusheem: ridders en prinsessen

Vandaag gaan we de stoere kant van onze Piepers en Voskes ontdekken. We gaan als echte ridders en prinsessen op tocht naar het bos. Daar leeft een grote gevaarlijke draak die al jaren lang het bos onveilig maakt. Niemand heeft de draak ooit kunnen verslaan. Maar omdat de Piepers en Voskes een super stoere bende is, gaan wij deze uitdaging aan. Wij rekenen op jullie dapperheid!

Veel groetjes van jullie leiding. Astrid, Bo, Marij, Jasper en Ine.

 

 

 

 

Leidingsploeg
Marij Notelteirs
0493588450
Ine Holmstock
0471364606
Jasper Dillen
0495817618
Bo Duerinck
0497619471
Astrid Holmstock
0474082262