Piepers & Voskes

November

Zaterdag 11 november

Op zaterdag 11 november is het tijd voor ons mini-weekend. Het begint om kwart voor 2 (lokaal in Rubenslaan) en eindigt 12 november om 12 uur. We overnachten in ons lokaal in de Rubenslaan (achter basisschool De Springplank). Verdere info kan je vinden op de site, via mail of via de uitnodiging die we hebben meegegeven. Wij hebben er alvast heel veel zin in, jullie ook?

BRIEF MINI-weekend

Beste Piepers en Voskes,

Joepie! Nog even en we gaan op mini-weekend! Wat houdt dat in? Op 11 november moeten jullie voor een keertje nog niet naar huis om vijf uur, maar blijven we nog één nachtje in het lokaal slapen. Extra tijd om ons helemaal uit te leven en ideaal om al eens te oefenen voor het weekend en het kamp.

Wanneer: van 11 (kwart voor twee) tot 12 november (12uur)
Waar: in ons lokaal in de Rubenslaan (achter de basisschool)
Wat neem je mee: een veldbed, een slaapzak, een kussen, je knuffel, eventueel een extra dekentje, toiletgerief, reservekleren, eventueel je medicatie, een leeg glazen potje en 10 euro.

We verwachten jullie dus voor één keertje niet aan het Fransiscusheem, maar wel aan ons lokaal in de Rubenslaan.

Laat je even weten of je komt? Stuur maar een berichtje naar Astrid 0474082262, of stuur even een mailtje naar marij.notelteirs@telenet.be. Laat je ook even weten of je aan iets allergisch bent? Dan kunnen we daar rekening bij houden tijdens het boodschappen doen.

Tot dan!
Vele groetjes,
Ine, Astrid, Bo, Jasper en Marij

Zaterdag 18 november

Op zaterdag 18 november (14-17 uur) gaan we een groot avontuur tegemoet. Omdat wij weten dat jullie allemaal stoere voskes en piepers zijn, hebben wij een grote reis rond de wereld gepland. Als jullie willen weten langs welke landen we allemaal trekken, kom dan zeker naar deze vergadering! Vergeet geen turnpantoffeltjes mee te nemen. Wij kijken er al naar uit!!

Zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 november (14-17 uur) is het een speciale vergadering. We gaan namelijk onze groep splitsen in jongens en meisjes voor één keertje. De jongens gaan zich dan een hele namiddag amuseren met de jongensleiding, de meisjes met de meisjesleiding. De jongens mogen eens goed zot doen. We gaan namelijk echte stoere KSA’ ers van jullie maken. Jongens, vergeet zeker geen slechte kleren mee te nemen. De meisjes gaan het wat rustiger aandoen, wij gaan samen knutselen en schilderen met veel glitters! We hopen jullie allemaal dan te zien.

december

2 December 2017 14u-17u (Kan klein beetje uitlopen)

Het is zover! Vandaag komt de grootste kindervriend van de hele wereld langs op KSA. Zie dat je alle liedjes mee kan brullen/zingen want anders stopt Zwarte Piet jou misschien wel in de zak! En dat willen we natuurlijk niet. Wij zijn alvast begonnen met oefenen. “Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje gooi wat in mijn laarsje, dank u sinterklaasje”. (Verkleden mag!)

 

9 December 2017 14u-17u

Liefste Piepers en Voskes, de winter is aangebroken. En jullie weten ook wat dit wilt zeggen! SNEEUW! We hopen dat er vandaag een dik pak sneeuw zal liggen zodat we de mooiste sneeuwmannen kunnen maken. Kleed jullie dus warm aan en haal de handschoenen, sjaal en muts maar uit de kast! Als er geen sneeuw zou liggen, gaan we gewoon doen alsof en maken we evenveel plezier!

 

16 December 18u-20u

Het is bijna Kerstmis en dit heerlijke feest willen wij ook met jullie vieren! We komen samen aan de lokalen in de Rubenslaan om 18u om er een gezellige kerstfilm te zien. Wij zorgen uiteraard voor de nodige hapjes en drankjes, want dat mag uiteraard niet ontbreken op een kerstfeest. Daarom vragen wij ook om €2 mee te nemen!

 

Wij kijken er alvast naar uit!
Tot dan!

 

Lieve groetjes van jullie leiding
Astrid, Bo, Ine, Jasper en Marij

 

Leidingsploeg
Marij Notelteirs
0493588450
Ine Holmstock
0471364606
Jasper Dillen
0495817618
Bo Duerinck
0497619471
Astrid Holmstock
0474082262