Piepers & Voskes

April

Lieve-Piepers (1)

Lieve Piepers & Voskes,

Zijn jullie klaar voor een nieuwe maand vol leuke spelletjes en uitdagingen?
Zo ja, lees dan maar snel door!

 

We zetten de vakantie goed in. Op zaterdag 6 april van 14u tot 17u worden jullie verwacht aan het franciscusheem. We gaan vandaag een groot dorpsspel spelen. De politie van Broechem is onderbemand en willen daarom beroep doen op die stoere KSA’ers om wat dieven te vangen. Zijn jullie hier wel klaar voor? Vandaag zorgen jullie dus voor een veilig dorp.
Op zaterdag 13 april van 14u tot 17u gaan we er nog eens tegenaan. Vandaag bestrijden we buitenaardse wezens die geland zijn op ons terrein. We verwachten dan ook dat jullie ’s middags veel spinazie eten, want we kunnen al verzekeren dat het een gevecht wordt op leven en dood. We zouden nog wel willen vragen om een lege wc-rol mee te nemen om te knutselen. Hopelijk zijn jullie (ook al is het vakantie) met veel aanwezig, om de ksa van alle aliens te redden.

 

Vandaag sluiten we de vakantie in stijl af. Op 20 april van 14u tot 17u spelen we een reuze 1 tegen alle, maar niet zomaar één. Om te ontdekken waar het addertje onder het gras zit, kan je best eens komen piepen. We kunnen al wel een hint geven: jullie gaan hard moeten graven.

 

 

We kijken er al naar uit!
Vele groetjes van jullie geliefde leiding,
Joke, Lies, Leen, Kobe, Arne en Johanna

Maart

Liefste, gekke, enthousiaste piepers en voskes,

Hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van het weekend, want met de nieuwe maand maart vliegen we er weer in!

We starten dan ook meteen met een hele dag vol ksa: zaterdag 2 maart organiseert KSA Antwerpen-Brabant “Triangel”. Een dag vol spelplezier, verwondering en animatie. Touwenparcours of vlottengevecht, paintball of strandpret, een boze boswachter bestrijden of een vuurspuwende draak verslaan, en ga zo maar voort.

Het adres is: F. Segersstraat, 2530 Boechout. We spreken met heel de lagere school af om 9:15 uur aan de lokalen achter het Gildenhuis (het Fransiscusheem). Indien er ouders zijn die ons zouden kunnen vervoeren naar Boechout, worden zij enorm bedankt! Om 16:30 uur zal het dan jammer genoeg tijd zijn om naar huis te gaan. Ook hiervoor hebben we jullie ouders nodig! Graag dus een seintje indien jullie ouders heen en/of terug kunnen rijden.

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we er een topdag van kunnen maken! Neem ook zeker een lunchpakket mee!

 

9 maart is het jammer genoeg geen vergadering, omdat jullie leiding op dat moment hard aan het werken zal zijn op de eetavond. Kom dus gerust van onze overheerlijke spaghetti’s en pasta’s genieten. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar  ksa.broechem@hotmail.com . Als bijlage vind je de inschrijvingsstrook.

 

30 maart houden we nog een giga-spetterende-leuke-fantastische vergadering om de lente in te zetten en de maand maart af te sluiten! We verwachten jullie van 14:00 tot 17:00 uur op KSA met jullie allergrootste glimlach zodat we als echte zonnestraaltjes de zon kunnen helpen de lente op gang te brengen.

 

We kijken er naar uit! Jullie leiding,

Lies, Joke, Arne, Kobe, Johanna en Leen

Leidingsploeg
Kobe Vanlathem
GSM-nummer: 0479 49 25 38
Johanna Janssens
GSM-nummer: 0471 21 46 27
Lies Mampaey
GSM-nummer: 0489 40 92 38
Arne Holmstock
GSM-nummer: 0472 09 31 45
Leen Seliaerts
GSM-nummer: 0471 21 48 93
Joke Schittekat
GSM-nummer: 0470 34 74 17