Skim

Mei

Lieve skimmers,

Deze maand gaan wij een echte wereldreis maken.

Op 12 mei starten we onze reis in Broechem city, om onze reis zo vlot mogelijk te laten verlopen raden we aan om met de fiets te komen. We spreken af om 14 uur en rond 17 uur kunnen jullie terug huiswaarts keren.

Op 19 mei keren we opnieuw met onze fiets vanaf 14 uur naar KSA. Vandaag staat Frankrijk op de planning dit omdat daar prachtige bloemen groeien die we wat beter gaan leren kennen. Om 17 uur zullen jullie huiswaarts keren met enorm veel bloemenkennis.

Op 26 mei is het onze laatste trip van de maand. Deze zal plaatsvinden in Amerika en zal een volledige dag duren. We verwachten jullie om 9u30 aan het lokaal. Het einde van deze wonderbaarlijke reis zal volledig van jullie inzet afhangen.

Omdat we onze Amerikaanse reis goed moeten voorbereiden is het aan te raden vrijdag avond ook vrij te houden zo kunnen we een klein dessertje maken. Uren volgen nog.

Dikke kussen

Van jullie allerliefste leiding.

Juni

Een ode aan dit SKIM-jaar

We hebben gelachen, geamuseerd en veel gegeten. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind. Net zoals aan dit prachtige KSA jaar. Wij 3 hebben er enorm van genoten en wij hopen jullie ook. Spijtig genoeg is onze tijd samen bijna ten einde. Onze wegen zullen scheiden maar herinneringen nemen ze ons niet meer af. Voor we dan nog op een mega geweldig kamp gaan hebben we nog 1 korte maand samen. We vertellen jullie wat er nog op het programma staat maar wees gewaarschuwd, het zal emotioneel zijn.

 

2 Juni 2018, tijd om te gaan “zwemmen.” We weten allemaal dat jullie gewoon naar jongens in bloot bovenlijf gaan staren (Zoals elk jaar). Omdat we zoveel tijd samen gespendeerd hebben zullen wij jullie geheim bewaren, maar dan moeten jullie iets voor ons doen. Vraag met die puppy oogjes even aan jullie ouders of ze willen rijden voor ons. Net zoals vele andere keren dit jaar (snik) vragen wij om dit dan even te laten weten aan ons. We spreken voor de verandering af om 13u30 en zouden om 16u30 terug opgehaald moeten worden in Lier. Hiervoor hebben we nog een laatste keer jullie lieve mama & papa nodig. Neem ook nog het mooie ronde bedrag van 7 euro mee, dan zullen wij nog één keer zorgen voor een vieruurtje. Iedereen komt terug langs KSA zo kunnen we voor een laatste keer de mooiste formatie ooit doen. Vergeet alsjeblieft ook geen zwemgerief.

 

9 Juni 2018, we houden vandaag een gezamenlijke weensessie. Zowel jullie als wij zitten (voor een laatste keer dit jaar) samen in de examenperiode. Omdat wij jullie zo graag zien gaan wij jullie verlossen van stress en een plezante avond tegemoet. Kom nog één keer met ons een laatste avondvergadering doen van 19u00 tot 22u00. We hebben het allemaal nodig. Wat we gaan doen (buiten enorm hard klagen over de examens) is nog een surprise. Laat ook dit keer even weten als je komt!

 

LAATSTE VERGADERING:

Hoi skimmers!

Deze zaterdag (23 juni) is het spijtig genoeg al onze aller laatste ksa vergadering van het jaar ☹

Maar dit wil niet zeggen dat het minder leuk wordt, hehehe

We gaan namelijk een SPETTERENDE (hinthint) activiteit doen vandaag!

Jullie worden om 9.50 aan het station van Lier verwacht. We hebben een trein naar Mechelen om 10.13 die we zeker moeten halen!

En we zullen tegen 17.05 u terug aankomen in het station van Lier.

Wat moeten jullie meenemen voor deze mysterieuze activiteit??

-          20 euro

-          Zwemgerief

-          Handdoek

-          Drankje en koekje als je wil

Wat moeten jullie NIET meenemen?

-          Middageten

Laat zeker voor vrijdag iets weten of je komt zodat we weten op wie we moeten wachten!!

Tot zaterdag, spetterende skimmers!!

Tot ziens en een laatste keer dikke kussen van jullie over emotionele en dramatische leiding.

Nele, Lies & Sophia

Leidingsploeg
Sophia Duchêne
0474 37 83 74
Nele Peeters
0493 69 52 84
Lies Mampaey
0489 40 92 38