Skim

Februari

Dag lieve kinders,

Het is weer februari, jeuj.

Zaterdag 2 februari verzamelen we om 14u op KSA om het grote wespeleneengezelschapsspel te spelen. Bereid jullie al voor en breng de tofste gezelschapsspelletjes mee, anders kan het wel eens pittig saai worden. Vergeet voor de rest uwe blije kop niet. Om 17u mogen jullie oprotten. Tot dan. Challas.

Zaterdag 16 februari is het vriendjesdag. Neem dus al jullie vriendjes mee, ook de denkbeeldige zijn welkom. Onder het woord vriendjes vallen ook jullie mannelijke wederhelften. Wij, toffe leidsters, willen wel eens kennismaken met die kinderen. Om 17u is het opbokkentijd. Joe dag.

22-24 februari. YES WEEKEND. Joepiejajeuj. Briefke volgt nog.

Nog een prettige maand en groetjes.

Anne en Ine aka wauwfantastischeleidstersniettedoen

Januari

Lieve kinders,

New year, new me

We starten op zaterdag 12 januari van 14u tot 17u. Wat we dan gaan doen, blijft jammer genoeg strikt geheim. Maar omdat jullie leidsters examens hebben, kunnen we wel al verklappen dat jullie heel lief zullen moeten zijn dan. Graag tot dan skimpies!

Op zaterdag 19 januari gaan we, naar goede jaarlijkse gewoonte, schaatsen (joepiedepoepie!). Even praktisch: om 13u30 spreken we af op het fransiscusheem om te vertrekken naar de schaatsbaan. Om 16u30 gaan we vanuit Heist-op-den-Berg terug huiswaarts om om 17u nog een formatie te houden waarna jullie naar jullie warme huisje kunnen terugkeren. Als jullie ouders zo lief zouden zijn om heen of terug te rijden, vragen we vriendelijk om dat te laten weten aan het volgende nummer: 0471364606. We vragen aan jullie (ook vriendelijk uiteraard) om 5 euro’s mee te nemen en om aan jullie lieve leidsters te laten weten of jullie al dan niet kunnen komen. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!

Zaterdag 26 januari is voor jullie een zeer belangrijke dag. Jullie zullen namelijk van 14u tot 17u zelf een handje toesteken als leiding. Laten jullie aan ons weten of jullie er kunnen zijn en welke groepen jullie voorkeur krijgen? Dan verdelen wij jullie zo goed mogelijk en vertrouwen wij erop dat jullie dat super goed gaan doen. Meer info volgt nog!

Dat was het dan voor de eerste maand van dit spetterende nieuwe jaar.

Mvg

Ine en Anne

 

Leidingsploeg
Ine Holmstock
GSM-nummer: 0471 36 46 06
Adres: Van den Nestlaan 42, 2520 Broechem
Anne Seliaerts
GSM-nummer: 0468 25 85 22
Adres: Emblemseweg 42, 2520 Broechem