Skim

December

1 december – 19u-21u

Dag lieve kinders,

Ik hoop dat jullie braaf zijn geweest, anders de zak in. Dit jaar breng ik jullie s’avonds een bezoek. Eerst moet ik alle echt lieve en brave kinders bezoeken. Bereid jullie voor en wees talrijk aanwezig.

Hoogachtend,

De goede man.

 

8 december 19u-21u

Verwenavondje vandaag! De examens hebben jullie vast en zeker moe gemaakt. Daarom zullen wij jullie vandaag eens goed in de watten leggen. Voetjes omhoog en geen zorgen. Neem 2 euro mee en laat al die examenstress maar thuis!

 

15 december 20u-22u

Joepie, kerstfeestje! Een goeie kerstfuif met jullie favoriete leiding, meer heb je niet nodig zo’n dikke week voor kerstmis. Jullie mogen een cadeautje van ongeveer 2 euro voorzien en zelf 2 euro meenemen. Wij zorgen voor de rest!

 

 

November

Lieve skimpies,

De derde maand van ons jaar samen is reeds aangebroken en om dat te vieren, hebben we voor jullie heel wat leuks in elkaar gestoken!

 

Op vrijdag 9 november is het onze jaarlijkse quiz. Omdat wij weten dat jullie (tezamen) over een aardig stel hersencellen beschikken, hopen we jullie daar talrijk te zien. Het evenement komt op facebook dus hou dat zeker in het oog! (Wie weet vallen daar wel enkele punten te rapen???)

 

Op zaterdag 10 november trekken we van 14u tot 17u de woeste natuur in. Zorg dat je zeker met de fiets komt en vergeet vooral je enthousiasme niet. Wij zorgen voor de rest. Tot dan!

 

Op zaterdag 17 november hebben we de handige Harry’s onder jullie nodig. Om 14u spreken we af aan het fransiscusheem en om 17u mogen jullie weer naar huis (oooh). Als jullie zorgen voor een klein beetje geld (€3) zorgen wij voor eten dat jullie samen met ons kunnen klaarmaken. Lekker kokerellen dus!

 

Op zaterdag 24 november houden we weer een avondvergadering. Wat we gaan doen, blijft nog strikt geheim. Hopelijk vinden we jullie talrijk aan onze lokalen om 19u30 en dan mogen jullie terug huiswaarts keren om 21u30. Spanning verzekerd!

 

Dat was het dan weer voor deze novembermaand, denk aan de puntjes, lieve leden!

Doeeeeei!

Ine en Anne xxx

 

Leidingsploeg
Ine Holmstock
GSM-nummer: 0471 36 46 06
Adres: Van den Nestlaan 42, 2520 Broechem
Anne Seliaerts
GSM-nummer: 0468 25 85 22
Adres: Emblemseweg 42, 2520 Broechem