Skim

Maart

Hey skimpiez

In maart beginnen we de lentekriebels al te voelen!! Tijd om al die winterdipjes dus af te schudden!!

Op vrijdag 2 maart is zoals jullie weten onze beestig goede fuif PLAZMA. Julie zijn uiteraard allemaal welkom om jullie dansbenen los te gooien en de beste muziek hits van de eeuw te spotten!

Zaterdag 10 maart van 14u tot 17u trekken we het bos in om ons zo te verbinden met moeder natuur en de beginnende bloeiende bloemetjes. Kom zeker met de fiets en houd er rekening mee dat botten en regenjas misschien handig kunnen zijn!

Zaterdag 17 maart van 14u tot 17u halen we ons oertalent “koken” naar boven! Lekkere recepten of mondwaterende inspiratie is zeeeer welkom!

Zaterdag 24 maart van 14u tot 17u gaan we ons opwarmen voor Pasen en de daarbij horende familiefeesten. Voel jullie vrij om verkleed te komen als paasei, paasklok of paashaas! Dit kan namelijk voor verbazingwekkende voorsprongen zorgen tijdens het spel….

April

Zaterdag 7 April – 19u tot 22u (AAN DE RUBENSLAAN)

De eerste zaterdag van April is er alweer. Omdat wij vinden dat jullie weleens wat rust en gezelligheid verdienen doen we het vanavond even rustig aan en maken we er een filmavond van. Zorg dat je zeker al gegeten hebt en neem een filmpje en 2 euro mee. Wij zorgen voor wat lekkers! Laten jullie ook even weten of je komt ;) Tot dan!

 

Zaterdag 14 April

Vandaag staat er spijtig genoeg geen entertainment op het programma :( maar wij zijn er zeker van dat jullie op jullie eigen kunnen amuseren en niet getreurd, ons weekend komt eraan!

 

Vrijdag 20 April – Zondag 22 April

Het is eindelijk tijd, het is eindelijk zover, … Wij zijn helemaal klaar om jullie een heel weekend te entertainen en het samen gezellig te maken. De details komen later, maar we zouden graag al weten met hoeveel we ons gaan amuseren, dus laten jullie even weten of jullie mee gaan of niet?

 

Dikke Dikke Dikke kussen

 

Nele, Lies & Sophia

 

 

Leidingsploeg
Sophia Duchêne
0474 37 83 74
Nele Peeters
0493 69 52 84
Lies Mampaey
0489 40 92 38