Skim

November

Lieve skimpies,

De derde maand van ons jaar samen is reeds aangebroken en om dat te vieren, hebben we voor jullie heel wat leuks in elkaar gestoken!

 

Op vrijdag 9 november is het onze jaarlijkse quiz. Omdat wij weten dat jullie (tezamen) over een aardig stel hersencellen beschikken, hopen we jullie daar talrijk te zien. Het evenement komt op facebook dus hou dat zeker in het oog! (Wie weet vallen daar wel enkele punten te rapen???)

 

Op zaterdag 10 november trekken we van 14u tot 17u de woeste natuur in. Zorg dat je zeker met de fiets komt en vergeet vooral je enthousiasme niet. Wij zorgen voor de rest. Tot dan!

 

Op zaterdag 17 november hebben we de handige Harry’s onder jullie nodig. Om 14u spreken we af aan het fransiscusheem en om 17u mogen jullie weer naar huis (oooh). Als jullie zorgen voor een klein beetje geld (€3) zorgen wij voor eten dat jullie samen met ons kunnen klaarmaken. Lekker kokerellen dus!

 

Op zaterdag 24 november houden we weer een avondvergadering. Wat we gaan doen, blijft nog strikt geheim. Hopelijk vinden we jullie talrijk aan onze lokalen om 19u30 en dan mogen jullie terug huiswaarts keren om 21u30. Spanning verzekerd!

 

Dat was het dan weer voor deze novembermaand, denk aan de puntjes, lieve leden!

Doeeeeei!

Ine en Anne xxx

 

Oktober

6 oktober van 14u tot 17u

Vandaag laten we ons van onze sportiefste kant zien, jeuj. We lopen mee in de jaarlijkse Knoeselloop. Smeer jullie beentjes al maar in want het wordt weer een zware kilometer. Na die heftige kilometer keren we terug naar ons vaste stekje om onze sportieve namiddag verder te zetten. Om 17u mogen de mama’s en papa’s jullie ophalen aan de poort.

13 oktober van 14u tot 17u
We speelden elkaar deze week kwijt. Gelukkig kunnen we elkaar terugzoeken dankzij de technologische snufjes van tegenwoordig. Hopelijk vinden we elkaar terug. Zo niet, jammer maar helaas. Doei.

20 oktober van 19u tot 21u
Vandaag is het avond en vieren we feest. Neem 2 euro en jullie blije gezichtjes mee. Wij zorgen voor de rest.

19 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. Trek jullie uniform aan en wees er trots op. Ga hier en daar ook maar wat gratis ontbijt stelen.

Challas, de beste leiding van het universum

Leidingsploeg
Ine Holmstock
GSM-nummer: 0471 36 46 06
Adres: Van den Nestlaan 42, 2520 Broechem
Anne Seliaerts
GSM-nummer: 0468 25 85 22
Adres: Emblemseweg 42, 2520 Broechem