Roodkapjes

 

September

Liefste Roodkapjes,

 

Na een waarschijnlijk super leuke vakantie, is het eindelijk weer tijd voor een jaar vol KSA!

Wij zijn alvast klaar om er een topjaar van te maken vol plezier, gelach, gespeel, …

Hiervoor moeten we uiteraard eerst enkele dingen van jullie te weten komen: wat jullie zoal graag doen, wat jullie hobby’s zijn, wat jullie lievelingseten is, jullie lievelingsdier, jullie lievelingskleur, … Daarom hopen we jullie allemaal te zien op onze eerste kennismakingsvergadering op 14 september van 14:00 tot 17:00 uur aan KSA (het Franciscusheem, achter het Gildenhuis). Na de vergadering houden we nog een oudercafé, waarop alle ouders zijn uitgenodigd om nog iets komen drinken (eveneens op KSA).

 

Op 21 september is het tijd voor de grote startdag! We verzamelen om 11:00 uur aan KSA. Zoals elk jaar gaan we met een grote stoet door heel Broechem. Ballonnen, snoepjes en wie weet wat er nog allemaal zal zijn! De stoet eindigt aan de Moervelden, waar we de namiddag doorbrengen. Welke activiteiten er daar allemaal voor jullie klaar zullen staan, is nog een verrassing. Wat we al wel kunnen verklappen is dat het superzaligmegagigaterafantastistisch zal zijn! Om 17:00 uur zullen we dan terug op KSA zijn om daar te smullen van lekkere zelfgemaakte spaghetti! De ouders mogen hier gerust mee komen genieten van een bordje. Gelieve hiervoor in te schrijven (verdere info hierover staat in het boekje). We eindigen de dag met z’n allen rond een groot kampvuur, waar ook onze gitaristen het beste van zichzelf zullen laten zien.

 

Om de maand mee af te sluiten, komen we nog samen op 28 september van 14:00 tot 17:00 uur. We spelen een reuze ganzenbord vol leuke opdrachten! Laat ons maar eens zien wat voor een slimme, sportieve, enthousiaste KSA’ers jullie allemaal wel niet zijn!
Wij hebben er alvast super veel zin in om weer helemaal in te vliegen!

Veel liefs,

Jente, Liezelot en Leen

Leidingsploeg
Cato Van der Heyden
GSM-nummer: 0471 40 09 20
Steffi Moortgat
GSM-nummer: 0499 74 87 12
Lore Dens
GSM-nummer: 0492 72 38 84
Zita Kosaras
GSM-nummer: 0493 82 26 17