Roodkapjes

November

Liefste Roodkapjes,

Oktober is voorbij maar maak jullie geen zorgen, jullie leiding staat al klaar met nieuwe spelletjes voor november!

Zaterdag 10 november gaan we ons dorp beter leren kennen. Samen gaan we alle geheime plekjes van Broechem ontdekken! Doe je wandelschoenen aan want van 14u tot 17u spelen we een dorpsspel!

17 november draait alles rond de minuut. We zullen zien wie het snelste Roodkapje is, we spelen binnen de minuut! We verwachten jullie aan de lokalen om 14u en jullie ouders mogen jullie komen ophalen om 17u.

24 november roepen we de beste chefs – de Roodkapjes – bijeen. Van 14u tot 17u gaan we koken, zodat iedereen een heel klein beetje kan genieten van hét beste van het leven: eten! We vragen om 3 euro mee te nemen voor de ingrediënten.

We kijken er naar uit, hopelijk jullie ook!

Groetjes,

Lore, Cato, Steffi en Zita

Oktober

Artikel-Oktober

September

Liefste roodkapjes,

Na een schitterend kamp is het weer tijd voor een nieuw KSA-jaar vol leuke activiteiten! Op zaterdag van 14u tot 17u staan wij steeds paraat om jullie een geweldige namiddag te bezorgen.

Onze eerste vergadering van het jaar gaat door op zaterdag 15 september van 14u tot 17u. Vandaag is het kennismakingsvergadering en is het de be- doeling dat jullie zoveel mogelijk vriendinnetjes meenemen. Zo kunnen wij hen laten zien hoe hard wij ons samen amuseren en kunnen we elkaar allemaal beter leren kennen. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!

Zaterdag 22 september is het tijd voor onze fantastische startdag! Heel Broechem zal horen en zien wat voor een leuke jeugdbeweging wij zijn. We verwachten jullie om 11u aan onze ksa-lokalen en trekken van daaruit door Broechem om heel wat leuke activiteiten te doen. Om 17u kunnen jullie genie- ten van een heerlijke portie spaghetti! Voor onze leden is deze gratis, ouders kunnen zich hiervoor op voorhand inschrijven via onze site. Deze leuke dag sluiten we af met een spetterend kampvuur. Dus overtuig jullie ouders en vrien- den maar om allemaal mee te komen!

Zaterdag 29 september is het onze laatste vergadering van de maand. Maar niet getreurd, volgende maand staan er alweer nieuwe activiteiten op onze agenda! Vandaag spelen wij van 14u tot 17u het reuze ganzenbordspel. Aan de hand van allerlei spelletjes gaan wij op zoek naar het slimste, sportief- ste en creatiefste roodkapje van de groep. Zorg ervoor dat jullie goed in vorm zijn!

Lieve groetjes van jullie leiding, Cato, Stef , Zita en Lore

Leidingsploeg
Cato Van der Heyden
GSM-nummer: 0471 40 09 20
Steffi Moortgat
GSM-nummer: 0499 74 87 12
Lore Dens
GSM-nummer: 0492 72 38 84
Zita Kosaras
GSM-nummer: 0493 82 26 17