Roodkapjes

April

Dag liefste Roodkapjes,

de eerste vergadering van de maand gaat door op 6 april. We spelen een super cool bosspel, kom allemaal om 14u-17u naar ksa.

Op zaterdag 13 april van 14u-17u hebben we een verrassing klaarstaan voor jullie. Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn.

De laatste vergadering van de maand gaat door op 20 april. We spelen expeditie Robinson, de bedoeling is om zo goed mogelijk te overleven.

Tot dan xxx Van jullie beste leiding, Cato, Steffi, Lore & Zita.

Maart

Liefste Roodkapjes,

 

Februari en ons weekend is voorbij, maar maak jullie geen zorgen, we hebben evenveel leuke activiteiten voor jullie in maart!

De eerste vergadering gaat door op 2 maart. We verwachten jullie om 9u15 op KSA want we gaan een dagje samen spelen met andere KSA-ers. Zorg ervoor dat je warme kleren aandoet, want we gaan buiten spelen.  Wij vragen ook aan de ouders om via WhatsApp door te geven als jullie ons naar Boechout of terug kunnen brengen met de auto. Meer info volgt nog! Neem ook zeker een lunchpakket mee!

9 maart staat er jammer genoeg geen vergadering op de agenda, maar jullie leiding zorgt wel voor heerlijk Italiaans eten: het is Italiaanse eetavond! Alle oma’s, opa’s, nichtjes, neefjes, mama’s en papa’s zijn welkom in Den Boomgaard om van lekkere Italiaanse hapjes, spaghetti en dessertjes te genieten. Inschrijven kan t.e.m. 5 maart door een mailtje te sturen naar ksa.broechem@hotmail.com met het ingevulde inschrijvingsformulier.

De laatste vergadering is 30 maart. We verwachten jullie om 14u aan de lokalen want we gaan het grote Roodkapjes-ganzenbordspel!

 

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!
Kusjes van jullie leiding,

Cato, Lore, Steffi, Zita

 

Leidingsploeg
Cato Van der Heyden
GSM-nummer: 0471 40 09 20
Steffi Moortgat
GSM-nummer: 0499 74 87 12
Lore Dens
GSM-nummer: 0492 72 38 84
Zita Kosaras
GSM-nummer: 0493 82 26 17