Roodkapjes

Juni

Liefste Roodkapjes, Het is bijna zover, de laatste maand KSA voor de zomervakantie! We hebben nog drie speciale vergaderingen gepland staan voor juni:

8 juni gaan we met heel de KSA zwemmen in Lier! We verwachten jullie om 13u30 op KSA, zodat we op tijd kunnen vertrekken. Neem zeker je zwemgerief en 5 euro mee. Laat ons ook weten of je ouders ons met de auto naar Lier of terug naar Broechem kunnen brengen.

15 juni is het tijd voor de Krijttekenwedstrijd. Jullie mogen in groepen van max. 4 tekenen, het thema dit jaar is jungle. Wie verkleed komt, krijgt een verrassing! Neem ook 5 euro mee per groep.

Om dit mooie KSA jaar af te sluiten hebben we ook een leuke laatste vergadering op de agenda staan. Kom 21 juni om 17u naar VKSJ, we gaan samen iets lekkers koken! We kijken er al naar uit!

Kusjes,

Cato, Lore, Steffi en Zita xxx

Mei

Liefste roodkapjes,

De maand mei is aangebroken en dit wil (hopelijk) ook zeggen dat het terug veel beter weer gaat worden. Daarom organiseren wij op 4 mei een grote waterspelletjesnamiddag voor jullie! Zeker komen dus van 14u tot 17u!

Op 11 mei is het weer tijd voor onze jaarlijkse verkoop. Aangezien deze vlak voor Moederdag valt, verkopen wij ook dit jaar bloemetjes om alle mama’s eens goed te verwennen. Allemaal komen is dus de boodschap, want wij kunnen jullie lieve gezichtjes goed gebruiken om veel bloemetjes te verkopen.

Groetjes en tot snel,

Cato, Zita, Steffi en Lore

Leidingsploeg
Cato Van der Heyden
GSM-nummer: 0471 40 09 20
Steffi Moortgat
GSM-nummer: 0499 74 87 12
Lore Dens
GSM-nummer: 0492 72 38 84
Zita Kosaras
GSM-nummer: 0493 82 26 17