Roodkapjes

december

Lieve roodkapjes, jullie artikel vind je in onderstaande link.

–>December roodkapjes

januari

Allerliefste roodkapjes

Om te beginnen wensen we iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!
We hopen dat al jullie wensen mogen uitkomen dit jaar!!!
Laten we er dit jaar meteen invliegen!!!

Op 13 januari zullen we vergezeld worden door een 3de leidster… Wie zal het zijn? Ze heeft alleszins een heel mysterie in petto voor ons. Kom om 14u naar het Fransiscusheem en los  het mysterie op voor 17u!

Ook komt onze jaarlijkse schaatstraditie er weer aan! Deze zal dit jaar doorgaan op 20 januari. We verzamelen allemaal om 13u30 aan het lokaal en zullen terug zijn rond (vertrek in Heist-op-den-berg om 16u30) 17u00. Wat nemen we zeker mee? een paar handschoenen, dikke sokken, een dikke trui en 6 euro. We zijn er zeker van dat jullie sterk en sportief zijn, maar tot in Heist-op-den-berg wandelen is misschien een té goed voornemen. Daarom vragen we om eens heel lief te vragen aan jullie mama’s of papa’s of ze onze taxi willen zijn.  Alvast bedankt!!! Hopelijk kunnen jullie erbij zijn! Wij zijn alvast benieuwd naar jullie schaatskunsten. Zijn jullie beter dan ons?

Om deze maand mooi af te sluiten, eindigen we met een vriendjesdag! Neem al jullie vriendinnetjes, nichtjes, zusjes, … maar mee naar KSA op 27 januari van 14u tot 17u! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Laten we er met z’n alle een leuke namiddag van maken! Als jullie 5 vriendinnetjes, zorgen wij voor een verassing… Kunnen jullie onze uitdaging aan?

Héééél veel kusjes,

Joke, Anne en Cato

 

Leidingsploeg
Anne Seliaerts
0468258522
Joke Schittekat
0470347417
Cato Van der Heyden
0471400920