Roodkapjes

maart

Liefste Roodkapjes,

In maart hebben we weer allerlei spannende activiteiten voor jullie in petto!!

Eerst hebben we nog een belangrijke mededeling!!!
Van 20 tot 22 april gaan wij op weekend in Lier en het wordt weer super leuk, verdere informatie volgt snel zodat jullie al stilletjes aan kunnen uitkijken naar dat bangelijke weekend.

 

Op zaterdag 10 maart gaan we van 14u tot 17u op jacht naar levensechte weerwolven. Het wordt super spannend en daarom kunnen we jullie speurneusjes goed gebruiken! Hopelijk zien we jullie dan!!

 

Op zaterdag 17 maart gaan we van 14u tot 17u onze allerbeste kooktalenten bovenhalen! Neem allemaal maar jullie kokmuts en 2 euro mee zodat we er een echt eet- en kookfeest van kunnen maken!

 

Op zaterdag 24 maart is het bijna Pasen en natuurlijk gaan we dat ook vieren op KSA!! Kom maar allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen en zo zullen we op zoek gaan naar de paashaas en smullen van de lekkerste paaseitjes! Jullie komen toch ook?

 

Zo zit maart er al weer op :’(( maar in april zijn we er weer!!

Dikke knuffels!

Cato, Joke en Anne

april

Hey Roodkapjes,

Maart is al weer bijna voorbij, maar april staat al op ons te wachten! Deze maand staat in het thema van overleven..


Op 7 april reizen we de wereld rond op 3 uur tijd! Welk roodkapje is het sterkst en overleeft de uitermate zware wereldreis door jungles, woestijnen en regenwouden? Neem de uitdaging aan en verschijn om 14u00 aan het Fraciscusheem. Hopelijk zijn jullie om 17u00 terug…

De volgende vergadering zal plaatsvinden op 14 april van 14u00 tot 17u00. Vandaag ontdekken jullie het (nog) mysterieuze thema van ons weekend! Doe jullie best want vandaag kunnen jullie tools verdienen om het overleven op weekend te vergemakkelijken! Hopelijk tot dan!

Eindelijk is het dan zover! We hebben er lang op moeten wachten maar van 20 tot 22 april gaan we op weekend! Houd dit weekend dus zeker vrij!

Dikke kussen
Jullie allerliefst leiding

 

 

Leidingsploeg
Anne Seliaerts
0468258522
Joke Schittekat
0470347417
Cato Van der Heyden
0471400920