Robbedol

mei

Na ons fantastisch weekend staat er alweer een nieuwe maand vol leuke vergaderingen op jullie te wachten. De eerste gaat door op 12 mei van 14u tot 17u. Tijdens deze vergadering is het de bedoeling dat jullie je van je creatiefste kant laten zien. We gaan namelijk samen knutselen.

Op 19 mei steken we onze handen uit de mouwen. We gaan allemaal samen bloemetjes verkopen om er onder andere een geweldig kamp van te maken.  We kunnen jullie vrolijke gezichtjes dus zeker gebruiken! Jullie worden verwacht van 14u tot 17u. Hopelijk kunnen we rekenen op veel helpende handen.

We gaan er weer een leuke maand van maken!Op 26 mei van 14u tot 17u vindt onze laatste vergadering van de maand mei plaats en hopen we op mooi weer. We houden namelijk een enorme water estafette. Doe dus zeker kleren aan die nat mogen worden en waarin je goed kan lopen.

Veel groetjes van jullie leiding Jente, Leen, Johanna en Lore

juni

Liefste Robbedrollers,

Geloof ons of niet, we zijn ondertussen al begonnen aan de maand juni!
Het einde van het schooljaar is in zicht, maar dat neemt niet weg dat we er nog een geweldige, bangelijke knalmaand van gaan maken!

W e beginnen met zaterdag 2 juni: we gaan met z’n allen plonzen in het zwembad van Lier. We verwachten jullie om 13:30 uur aan het Franciscusheem. Van daaruit gaan we met auto’s naar het zwembad. Om 16:30 uur mogen jullie ouders jullie weer komen halen zodat we om 17:00 uur kunnen afsluiten met de formatie aan het Franciscusheem. Als er ouders zijn die het zien zitten om ons te brengen en te halen, willen we vragen dat aan ons te laten weten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we genoeg auto’s hebben om iedereen te kunnen vervoeren.
Wat jullie zeker niet mogen vergeten is uiteraard zwemgerief, zonnecrème en 7 euro. Wij zorgen voor een vieruurtje dus verhongeren zullen we zeker niet!

16 juni is het krijttekenwedstrijd! Om 14 uur kunnen jullie je aanmelden aan de lokalen in de Rubenslaan. Om 14:30 uur start de wedstrijd en om 16:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Dit jaar is het thema: prinsessen en ridders en als jullie jullie extra goed in thema verkleden, kunnen jullie een prijs winnen! Jullie kunnen meedoen in groepjes van maximum 4 personen. Per groepje is het 5 euro. Laten we bewijzen aan Broechemcity hoe een creatievelingen jullie, Robbedollers, wel niet zijn!

Om het jaar dan met een knaller af te sluiten, zullen we zaterdagavond 23 juni van 17 uur tot 20 uur een supergezellige barbecue houden. Wij zorgen voor al het eten en drinken (en wees maar zeker dat het geweldig lekker zal zijn: aperitiefhapjes, aperitiefdrankjes, een heerlijk buffet, heerlijke vleesjes en misschien wel een overheerlijk dessertje). Als ieder 3 euro kan meenemen, zorgen wij ervoor dat alles tip top in orde zal zijn. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, dan kunnen we het jaar op een geweldige manier afsluiten!

Maar natuurlijk is het jaar nog niet helemaal gedaan want… ons giga mega supertof bangelijk kamp zit er nog aan te komen! Wij hopen dat jullie allemaal mee op kunnen, want dan kunnen we geweldige activiteiten doen. Verdere info (onder andere het kampthema ….. Spannend!) hierover volgt nog. We kunnen wel al zeggen dat het kamp zich dit jaar in Bekkevoort zal plaatsvinden. Hier nog eens de data: 22-29 juni.

Veel liefs,
Lore, Jente, Johanna en Leen

 

 

 

Leidingsploeg
Lore Dens
0492 72 38 83
Jente Bruynsneels
0484 25 42 58
Johanna Janssens
04 71 21 46 27
Leen Seliaerts
0471 21 48 93