Robbedol

Juni

Lieve robbedollers,

Het is spijtig genoeg al weer de laatste maand… maar niet getreurd, we hebben nog super toffe vergaderingen en komen dichter bij het fantastische kamp!

8 juni gaan we zwemmen! We spreken om 13u30 af aan ksa om te vertrekken, en vertrekken terug naar ksa aan het zwembad om 16u30. Neem zeker 5 euro mee, en vraag eens heel lief aan je ouders of ze heen/terug willen rijden. Als ze dit zien zitten, mogen ze dat altijd laten weten in de whatsapp-groep!

15 juni is het krijttekenwedstrijd. Van 14u tot 17u zullen jullie de mooiste tekeningen maken, en hopelijk wint iemand van onze robbedollers ;) Ook de ouders zijn welkom om te komen genieten van een fris drankje. Per groepje van max. 4 personen is het 5 euro, en het thema is JUNGLE. Als je verkleed komt in dit thema, krijg je nog een leuke verrassing!

Maandag 1 juli van 18u tot 20u zullen we elkaar voor de laatste keer zien, voor het kamp. We gaan een heerlijke bbq doen, en ons voorbereiden voor het kamp! Neem allemaal een vleesje mee dat je lust, en 5 euro, dan voorzien wij de rest. Hopelijk zijn jullie er met veel :)

Kusjes en knuffels xxx

Bieke, Griet, Astrid, Jente

Mei

Lieve robbedollersss,

In mei zien we elkaar maar twee keer :(((( maar niet getreurd, want we hebben leuke dingen voor jullie klaar staan!

Op 4 mei hopen we dat het mooi weer is en jullie met vele aanwezig zullen zijn… We gaan van 14u tot 17u allemaal vettige spelen doen! Doe jullie vuilste kleren aan en doe misschien ook jullie bikini aan.

11 mei gaan we onze beste verkoopskills boven halen, want is weer onze jaarlijkse verkoop. Deze keer verkopen we bloemetjes! Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig van 14u tot 17u

Dit was het al voor deze maand, maar in juni staan er weer 3 super leuke vergaderingen op jullie te wachten!

xoxo Bieke, Astrid, Jente, Griet

Leidingsploeg
Bieke Dehertefelt
GSM-nummer: 0470 98 53 29
Griet Vermeesch
GSM-nummer: 0471 66 78 80
Astrid Holmstock
GSM-nummer: 0474 08 22 62
Jente Bruynseels
GSM-nummer: 0484 25 42 58