Robbedol

december

Robbedollies

 

De laatste maand van het jaar is weer daar! December betekent veel feestjes en cadeautjes om 2017 mee af te sluiten. En natuurlijk mogen echte rocksterren en hun fans die zotte party’s niet missen!

 

‘Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!’ Kan Sinterklaas dat ook zeggen over de robbedollers of moeten er toch een paar in de zak van zwarte piet?! Hij komt het jullie zelf vertellen op zaterdag 2 december tussen 14 en 17u!

 

Omdat wij deze weken examens hebben en overdag dus hard moeten studeren, maken we het zaterdag 9 december super gezellig in ons lokaal voor een leuke filmavond. We zien jullie massaal verschijnen aan de meisjeslokalen in de Rubenslaan om 19u en jammer genoeg moeten jullie dan ook weer om 21u naar huis terugkeren. Als je een leuke film hebt thuis mag je die zeker meenemen! Wij zorgen voor een chipje en drankje.

 

Ho Ho Ho! Geen Kerstmis zonder kerstfeest! En ook geen kerstfeestje zonder cadeaus! Neem zelf een cadeautje mee van ongeveer €5 en ga met een ander terug naar huis. We spelen enkele leuke kerstspelletjes om deze te verdelen. Ook deze keer zal er een hapje en een drankje worden voorzien. Onze laatste feestvergadering van 2017 gaat door aan de lokalen in de Rubenslaan op zaterdag 16 december van 19 tot 21u.

 

Ook willen we de datum van ons super weekend al meegeven. Dit gaat door van 20 tem 22 april. We hopen dat jullie allemaal meekunnen dus hou dit weekend zeker vrij. Meer informatie volgt nog.

Tot in 2018!!!

Feestende groetjes van jullie leidsters

 

Leen, Johanna, Lore en Jente

januari

Na deze feestperiode, vliegen we er terug in! Vandaag krijgt onze band bezoek van mogelijke kandidaten, die ons team volgend jaar zullen versterken. Wat zij voor ons in petto hebben, is ook voor ons nog een verrassing. Maar dat het leuk zal worden staat al vast. Kom dus allemaal naar KSA op 13 januari van 14u tot 17u.

Op 20 januari is het weer tijd voor onze jaarlijkse traditie. We gaan allemaal samen naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg. Uiteraard om hier onze sierlijke dansjes te oefenen. Omdat het wel een eindje rijden is, verwachten wij jullie allemaal om 13:30 aan het Fransiscusheem. Gelieve ook 6 euro mee te nemen om de inkom te betalen. Jullie krijgen ook nog een hapje en een drankje. Als er ouders zijn die ons eventueel willen brengen of halen zou dit heel fijn zijn! Om 16:30 vertrekken we weer terug naar Broechem om daar de slotformatie te houden om 17u.
Vandaag is het de bedoeling om veel vriendjes mee te nemen. Het is namelijk vriendjesdag! Iedereen is welkom om kennis te maken met onze band en geweldige Robbedollers. Hopelijk zien we veel nieuwe gezichtjes verschijnen om ons nog eens goed te amuseren! Deze vergadering vindt plaats op 27 januari van 14u tot 17u.

Hopelijk zien we jullie weer massaal verschijnen deze maand,

Jente, Leen, Johanna en Lore

 

 

 

 

Leidingsploeg
Lore Dens
0492 72 38 83
Jente Bruynsneels
0484 25 42 58
Johanna Janssens
04 71 21 46 27
Leen Seliaerts
0471 21 48 93