Robbedol

november

Lieve vriendinnetjes,
jullie grootste rolmodellen krijgen honger bij het zien van hun volgeplande agenda…
Gelukkig hebben ze 15 Robbedollertjes in dienst die, naar verluidt, goed kunnen koken. Deze luxe moeten we ten allen tijden gebruiken. ZATERDAG 11 NOVEMBER van 14u tot 17 is hiervoor de perfecte dag. We maken zowel een hoofdgerecht als een dessertje. Zie dat jullie dus nog zeker een plaatsje overhouden! Hoewel we als supersterren goed onze kost verdienen, zijn we jammer genoeg niet rijk genoeg om jullie allemaal te voeden. Zouden jullie daarom elks 3 euro willen meebrengen? We kijken er al naar uit!

ZATERDAG 18 NOVEMBER VAN 14 U TOT 17 UUR
Voor deze vergadering klik je best even op deze link.

—> zelfkrantmaken

 

Zaterdag 25 november 14u tot 17u

Vandaag hebben we jullie allemaal nodig! We kunnen alle hulp gebruiken want we moeten een detectivezaak oplossen.En aangezien we het al super druk hebben met al onze repetities en optredens, vinden we maar niet de tijd om onze koppen bij elkaar te steken over wie, wat, waar, hoe, waarom? De antwoorden op al deze vragen is voor ons nog altijd een groot mysterie. De voorbije weken hebben we al lang opgemerkt dat jullie veel hersenen hebben. En die hersenen kunnen we maar al te goed gebruiken!! Laat die hersenen dus niet thuis liggen en kom allemaal op ZATERDAG 25 NOVEMBER van 14 tot 17 uur naar KSA om de dader eens een poepje te laten ruiken!

Ziezo, dit was het dan voor de maand november!

Hopelijk tot op KSA! Heel veel kusjes,

Johanna, Lore, Jente en Leen

december

Robbedollies

 

De laatste maand van het jaar is weer daar! December betekent veel feestjes en cadeautjes om 2017 mee af te sluiten. En natuurlijk mogen echte rocksterren en hun fans die zotte party’s niet missen!

 

‘Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!’ Kan Sinterklaas dat ook zeggen over de robbedollers of moeten er toch een paar in de zak van zwarte piet?! Hij komt het jullie zelf vertellen op zaterdag 2 december tussen 14 en 17u!

 

Omdat wij deze weken examens hebben en overdag dus hard moeten studeren, maken we het zaterdag 9 december super gezellig in ons lokaal voor een leuke filmavond. We zien jullie massaal verschijnen aan de meisjeslokalen in de Rubenslaan om 19u en jammer genoeg moeten jullie dan ook weer om 21u naar huis terugkeren. Als je een leuke film hebt thuis mag je die zeker meenemen! Wij zorgen voor een chipje en drankje.

 

Ho Ho Ho! Geen Kerstmis zonder kerstfeest! En ook geen kerstfeestje zonder cadeaus! Neem zelf een cadeautje mee van ongeveer €5 en ga met een ander terug naar huis. We spelen enkele leuke kerstspelletjes om deze te verdelen. Ook deze keer zal er een hapje en een drankje worden voorzien. Onze laatste feestvergadering van 2017 gaat door aan de lokalen in de Rubenslaan op zaterdag 16 december van 19 tot 21u.

 

Ook willen we de datum van ons super weekend al meegeven. Dit gaat door van 20 tem 22 april. We hopen dat jullie allemaal meekunnen dus hou dit weekend zeker vrij. Meer informatie volgt nog.

Tot in 2018!!!

Feestende groetjes van jullie leidsters

 

Leen, Johanna, Lore en Jente

 

 

 

 

Leidingsploeg
Lore Dens
0492 72 38 83
Jente Bruynsneels
0484 25 42 58
Johanna Janssens
04 71 21 46 27
Leen Seliaerts
0471 21 48 93