Knapen

December

Beste knafkens,

2 December 14u-17u

Hij komt hij komt de vieze vuile sint. Mannen jullie zijn allemaal weer een jaartje ouder en in zitten nu in het middelbaar dus de sint is niet meer zoals in de lagere school. Bereid jullie voor op een namiddag vol moppen humor en natuurlijk veel snoepjes.

9 december 19u- 21u30

Vermits jullie examens hebben en dus overdag flink moeten studeren zullen we vanavond een rustig avondje houden. Dus jullie mogen allemaal een snackske meenemen en dan zullen wij ervoor zorgen dat jullie even wat minder zorgen aan jullie hoofd hebben.

Kerstfeestje!!!

Hiervoor hebben we nog geen datum maar die bespreken we de eerstvolgende vergadering even samen zodat we rekening kunnen houden met alle examens enzo. Als we dan eenmaal een datum hebben gevonden volgt de rest van de informatie via de whatsapp groep.

Jullie leiding, R2Dthur en Kobi-one

Wie goed doet, goed ontmoet

Januari

13/01/17  14u tot 17u
Vandaag neemt jullie leiding een dagske congé. Dit wilt zeggen dat de hernieuwertjes voor een dag jullie leiding zijn. Zie dus maar zeker dat je je voor een keer kan gedragen en dan zorgen de hernieuwers wel voor een degelijk spel(dat rijmt). We weten nog niet echt concreet wat ze met jullie van plan zijn maar dat laten we jullie nog wel weten.

20/01/17 13u30 tot 17:00
Schaatsen schaatsen schaatsen. Vandaag gaan we schaatsen dus zorg zeker dat je je marginale jogging aan hebt je heuptasje niet vergeet en je een petje op zet. Doe allemaal zeker u hemd aan en pak handschoenen mee en dikke sokken en als je schaatsen hebt mag je deze meenemen. Voor meer informatie zie het bondsartikel (site).

27/01/17 19u tot 21u
Vandaag gaan we gezellig gezelschapsspelletjes spelen dus neem allemaal jullie favoriete spelen mee en dan gaan we eens kijken wie er het best tegen zijn verlies kan en wie we weer zullen moeten troosten.
Oproep!!!! Wij willen vragen dat jullie oudertjes even hun email adres kunnen doorgeven zodat wij het weekend een beetje concreet kunnen maken. Liefst zo snel mogelijk  want dan kunnen we er nog iets zot van maken .

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen.

Jullie leiding
Kobe en Arthur

 

Leidingsploeg
Kobe Vanlathem
0479 49 25 38
Arthur Feijen
0474 63 68 66