Knapen

Mei

Geachte meneren de knapen,

Na ons weekendje in de zon zijn we begonnen aan de laatste rechte lijn naar het kamp!!!

Ideeën voor het kamp thema mogen altijd in een privé berichtje naar jullie leiding worden gestuurd x

Voor de rest gaan we verder met onze planning voor de maand mei :

 

12/5 14u tot 17u

Heren trek vandaag u sportiefste kleren aan en pakt al maar een drinkbus mee want vandaag gaan we zien wie van ons de beste sportman is we gaan proberen om zoveel mogelijk sporten uit te testen op de groep om de competitie zo uitgebreid mogelijk te maken. We gaan sowieso sporten als voetbal baseball rugby badminton basketbal… spelen maar als je een uitstekend idee hebt dan nemen wij dit ook graag op in onze vergadering dus laat het maar horen.

 

19/5 14u tot 17u

 

Vandaag is het de grote verkoop zie maar dat ge er allemaal zijt dan moet ge minder hard werken

We gaan dit jaar bloemen verkopen dus neem zeker allemaal jullie fiets mee en als het kan ook fietszakken.

 

26/5 14u tot 17u

We gaan vandaag een keertje naar het bos, het makkelijkste is als jullie allemaal met de fiets kunnen komen. Zo niet moeten we te voet . Jullie kleding zal natuurlijk van het weer afhangen maar het is wel in jullie voordeel als je niet te hard opvalt in het bos natuurlijk. Neem ook zeker jullie goesting en inzet mee en dan wordt dit een heel nice bosspelleke!!

 

Tot dan boys

Jullie vrienden, bondgenoten maar vooral leiders

Juni

2 juni 13:30-17:00
Vandaag gaan we lekker wat baantjes trekken in het zwembad van Lier. Wat je zeker moet meenemen zijn: Een handdoek en natuurlijk uw zwembroek uiteraard. Neem zeker en vast ook 7 euro mee anders geraken wellie niet binnen in het zwembad.
Als er ouders zouden zijn die ons kunnen brengen en/of halen? Mag je ons dit gerust laten weten!

16 juni 14:00 -17:00
Vandaag gaan wij kijken wie van de knapen de meeste ballen heeft. We gaan namelijk allemaal spellekes spelen in het thema van Jackass.

23 juni 14:00-17:00
Voor de laatste vergadering van dit jaar gaan we is wie van jullie de leiding aankan. We gaan namelijk BEAT DE BOMPAZ spelen. Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken: ziet dat ge er zijt.

Jullie leiding
Kobe en Arthur

Leidingsploeg
Kobe Vanlathem
0479 49 25 38
Arthur Feijen
0474 63 68 66