Knapen

November

11/10/17 14u tot 17u
Mannen vandaag is het doop. Wat dus wilt zeggen dat jullie zeker NIET jullie mooiste kleren moeten aandoen. De rest zullen jullie wel ontdekken op de dag zelf.
18/10/17 14u tot 17u
We gaan vandaag met de vlo naar Lier. We gaan is zien wie hier nen echt fixer is.
PS: Doe maar is allemaal elle gekste kleren aan nu het mag.
30/09/17 van 14u tot 17u
Vandaag gaan we zien hoe sportief jullie zijn. We gaan namelijk naar de enige echte KSA Paralympische Spelen. Wat dit verder inhoudt zal je daar wel ontdekken.
PS: Doe iets sportief aan want er gaat gezweet worden.

Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.

Jullie leiding
Kobe en Arthur

 

December

Beste knafkens,

2 December 14u-17u

Hij komt hij komt de vieze vuile sint. Mannen jullie zijn allemaal weer een jaartje ouder en in zitten nu in het middelbaar dus de sint is niet meer zoals in de lagere school. Bereid jullie voor op een namiddag vol moppen humor en natuurlijk veel snoepjes.

9 december 19u- 21u30

Vermits jullie examens hebben en dus overdag flink moeten studeren zullen we vanavond een rustig avondje houden. Dus jullie mogen allemaal een snackske meenemen en dan zullen wij ervoor zorgen dat jullie even wat minder zorgen aan jullie hoofd hebben.

Kerstfeestje!!!

Hiervoor hebben we nog geen datum maar die bespreken we de eerstvolgende vergadering even samen zodat we rekening kunnen houden met alle examens enzo. Als we dan eenmaal een datum hebben gevonden volgt de rest van de informatie via de whatsapp groep.

Jullie leiding, R2Dthur en Kobi-one

Wie goed doet, goed ontmoet

 

Leidingsploeg
Kobe Vanlathem
0479 49 25 38
Arthur Feijen
0474 63 68 66