Kleine Ban

maart

Beste kleiner banners!
We zijn de maand begonnen met een dik feestje! Daarom was er 3 maart geen ksa vergadering voor jullie. Maar we beginnen deze maand op 10maart.

10maart van 2 tot 5:
Binnen de minuut(en) !
De leiding gaat verschillende opdrachten verzinnen en jullie moeten er zoveel mogelijk van oplossen binnen een aantal minuten
Be there of be vierkant! XO

17maart van 19.00 tot 21.00:
Doe jullie pamper al maar aan want vandaag gaan wij de pisquiz spelen! Oefen ook jullie quizskilz al maar want de verliezers zullen heel veel naar de wc moeten lopen!

24maart van 2 tot 5:
Opgepaaaaaaast want wij gaan paintballen!!! Doe zeker en vast slechte kleren aan

Tot dan!

april

YO YO YO wij zijn de Boys Boys boys van broechem broechem broechem. Het is al april april april en wij gaan gaan gaan er weer een vette maand maand maand van maken maken maken! Spijtig dat maart zo’n korte maand was en wij jullie heel weinig hebben (laten) ge(af)zien. Tijd om er weer tegen aan de gaan! What team? Kleine ban!

 

7 april 14-17 uur

Wij hebben voor vandaag stoere gasten nodig die niet bang zijn om een beetje vuil te worden! Gasten die tot het uiterste gaan en niet bang zijn om de strijd aan te gaan met de vuile boswezens. Het is boswezens vs aliens! We spelen het 24 uren spel van de hernieuwers en jonghernieuwers aangepast naar 3 uren!

14 april 14 u – 17 uur

C’mooooon you reds! Tous ensemble!! You’ll never walk alone! Al wie da ni springt is van kv, al wie da ni springt is van KV! Het is tijd voor een fifa tornoooooooooooooi! Wij zorgen voor een playstation en fifa!! Wie van jullie speelt het beste? Wie van jullie zal het wereld kampioenschap der kleine banners winnen? Volgens ons (jullie leiding) gaan wij winnen! Of of of doet er iemand van jullie beter dan iemand van ons?

20 – 21 – 22 april : weekend!

Verdere info volgt nog!

 

Dit was het weeral voor april! Niet getreurd want het kamp komt weeral een maand dichterbij!!! Lovies jullie leiding

 

 

 

Leidingsploeg
Nils Van Reeth
0488/30.93.39
Roeland Goos
0488/86.06.82
Maxim Joris
0478 07 66 51