Kleine Ban

november

Heyooo Kleine Banneuuurs! Alles Ca va? Of ni of wa of wel? We moeten het echt nuuuuuu weten!

 

11 november  14-17 uur

Vandaag gaan wij echte soldaten worden! Daarom trekken we het bos in om ten eerste een mega graaf vet kamp te bouwen. Daarna verdedigen tegen de gevaarlijke vijanden die ons geliefde Broechem willen binnen vallen

Benodigdheden:

Camouflage skills

Vecht skills

Survival skills

Groepsgevoel skills

En jullie liefde voor de leiding skills <3

…………….skills

 

18 november 14-17 uur

Eén tegen allen, allen tegen één! Er staan jullie zware beproevingen te wachten. Het is de bedoeling dat jullie al deze zware en moeilijke proeven samen uit voeren binnen de tijd! Het is nog niet vaak gebeurd dat deze proeven behaald zijn door mensen. Maar door het toverdrankje dat we hebben gedronken tijdens de doop geloven wij dat jullie deze proeven zullen voltooien.

 

 

25 november 14 tot 17 uur

Door al onze mega coole activiteiten durven we wel eens vergeten hoe belangrijk de gewone sporten zijn! Wat er gaat gebeuren, we gaan naar olympische spelen! Trek jullie sportieve kleren maar aan want het worden een dag vol zweten en zwoegen zonder al te veel ploegen. Wie oh wie wordt onze olympische kampioen??????

 

Salut, vaarwel, bye bye, see joe later alligatorsssssss

november

Het is de maand december maar dus een maand vol pakjes en feestjes. HO HO HO we wish you a merry christmas and a happy new year! Wij wensen jullie en jullie famillie een vrolijk kerst feest en een gelukkig nieuwjaar van jullie mega coole leiding!

2 december

14-17 uur

Hij komt, hij komt die lieve goede sint! Oefen jullie beste sinterklaas liedjes maar want wij moeten laten horen dat wij de beste liedjes kenners zijn! Zijn jullie braaf genoeg geweest, anders staat het in het boek van sinterklaas! Vandaag verwelkomen wij de Sint en zijn zwarte pieten op KSA!!!!!!!!

9 december

Hopelijk ligt er al sneeuw want wij gaan sneeuwmannen maken! Anders trekken wij naar ‘het pleintje’ en gaan daar zandkastelen bouwen!

16 december

18-20 uur

Het is tijd om een gezellig kerstfeestje te vieren onder ons met lekkere kinderchampagne en snackjes! Daarom vragen wij dat jullie zeker 2 euro meenemen en een cadeautje (Ter waarde van maximum 10 euro!) Voor de rest zorgen wij wel! Het wordt gezellig!

Nils, Max en Geuuuusje

 

 

Leidingsploeg
Nils Van Reeth
0488/30.93.39
Roeland Goos
0488/86.06.82
Maxim Joris
0478 07 66 51