Kleine Ban

Oktober

Oktober begint met de jaarlijkse knoesselloop. Leuk evenement om eens te testen wie er de Usain Bolt van onze groep is! Hiernaast hebben we ook nog 2 andere topactiviteiten voor jullie klaarstaan:

6 oktober 2018 14u-17u: Vandaag vertegenwoordigen we onze KSA op de KNOESELLOOP. Gelieve je hemd aan te doen zodat iedereen ons van kilometers ver herkent! Gezamelijk lopen we, naar goede gewoonte, de gezinskilometer (1km), maar natuurlijk moedigen we onze leden aan om ook met hun eigen leeftijd mee te lopen en/of met een andere categorie. Tot dan!

13 oktober 14u-17u: Nu jullie na een week rust weer helemaal gerecupereerd zijn van de knoeselloop, is het tijd om de scherpschutter in jezelf naar boven voor het grote KLAKKENBUIZENGEVECHT.
Doe vuile kleren aan (je zal ze achteraf normaal gezien niet moeten wegsmijten, maar slechte kleren zijn aangeraden).

20 oktober 14u-17u: De laatste vergadering van de maand oktober spelen we 1-TEGEN-ALLEN. Met hoe meer jullie zijn, hoe meer kans jullie hebben om te winnen en een mooie prijs mee naar huis te nemen!

Graag willen we er ook even op wijzen dat het vrijdag 19 oktober DAG VAN DE JEUGDBEWEGING is. Je mag (moet ) die dag in je hemd naar school gaan.

Tot dan!
Groetjes jullie leiding!

September

Jow hier zijn we weer de tofste groep van KSA. Met ons katten kwaad, spe- lend maar niet op straat. Wij hopen jullie allemaal terug te zien, voor de ko- mende maand of tien. Maar beginnend bij het begin, wij hebben er alvast zin in. #gaanmetdiebanaaaaaan

15 september 14-17 :
Vandaag krijgen jullie spijtig genoeg al vervangleiding. Zij hebben een leuke verrassing voor jullie in petto. Wie deze ‘mysterieuze’ vervangleiding zijn kun- nen we jullie nog niet vertellen. We kunnen jullie wel al meegeven dat het een mega, plezante, superdupercoole vergadering gaat worden. Genoeg redenen dus om zeker en vast te komen!!!

22 september 11-… :
STARTDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! Ook dit jaar is de startdag een dag gevuld met mega vette spelletjes die zal beginnen om 11u op KSA. Wij voorzien middag- en avondmaaltijd voor jullie kids! ’s Avonds ma- ken we samen een gigantisch kampvuur en zingen en dansen we tot in de late uurtjes! Jullie ouders zijn ’s avonds welkom om een hapje en drankje te nutti- gen! Verdere info over de startdag kunnen jullie vinden in het bondsartikel.

29 september 14-17 :
Kennismaking, omdat wij jullie echte vet coole leiders de eerste vergadering zelf niet aanwezig konden zijn maken we er vandaag een echte kennismaking van. Hebben jullie al ooit gehoord van ‘battle of the names’ ? Nee? Dan moet ge zeker en vast komen, want enkel de echte KSA’ers durven deze battle aan.

Challaaaaaaaaaas Joppe & Max

Leidingsploeg
Maxim Joris
GSM-nummer: 0478 07 66 51
Joppe Dieltjens
GSM-nummer: 0479 64 54 94