Kleine Ban

Januari

2019, nieuw jaar, nog leukere vergaderingen. Naast schaatsen zullen jullie 12 januari 2 vervangleiding krijgen aangezien wij met examens zitten. Om af te sluiten zullen we nog een sneeuwballengevecht houden.

 

12/01 van 14u tot 17u: Zoals in de inleiding vermeld zullen wij er vandaag niet zijn. 2 andere toppers zullen het overpakken en jullie verrassen met verrassingsvergadering. Niet getreurd, de week erop zijn wij terug van de partij!

19/01 van 13:30u tot 17u: Vandaag gaan we schaatsen in Heist-op-den-Berg. Vergeet zeker geen HANDSCHOENEN mee te pakken want deze zijn verplicht op de schaatsbaan. Wij zoeken ook nog enkele ouders die het zien zitten om heen- en/of terug te rijden. Indien je dit ziet zitten, graag een berichtje sturen naar volgend nummer: 0471364606 (GSM-nummer Ine).

26/01 van 14u tot 17u: Laten we met zijn allen duimen dat er vandaag een dik pak sneeuw ligt, zodat we een reuze sneeuwballengevecht kunnen houden. Indien er effectief sneeuw zou liggen, kunnen jullie jezelf best goed warm aankleden.

 

Salut en de kost,

Joppe en Max

December

Ook deze maand hebben we weer 3 fantastische vergaderingen voor jullie klaarstaan. Beginnen doen we met de Sint die op bezoek komt en we sluiten af met het Kerstfeestje. Tussen deze 2 topactiviteiten gaan we op 8 december ook nog     . We verwachten dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn.

 

1/12 van 14u tot 17u: Hij komt, hij komt,… Jawel Kleine Banner’s, vandaag komt de Sint naar KSA afgezakt om jullie te verwennen met lekkers indien jullie natuurlijk braaf zijn geweest dit jaar. Daar twijfelt jullie leiding alvast niet aan , dus allemaal zeker komen zodat de Sint niet te veel snoepgoed mee terug naar Spanje moet sleuren!

8/12 van 14u tot 17u: Estafette! Allemaal kleine mini-games waarin jullie het tegen elkaar opnemen. Welk team zal uiteindelijk winnen? Komen om het te weten te komen!

15/12 van 19u tot 21u: MERRY MERRY CHRISTMAS! Alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar met onze beste wensen. Vandaag vieren wij met ons groepje vroegtijdig Kerstmis. We verwachten dat jullie al iets hebben hebben gegeten maar wij zullen ook zorgen voor een kleine versnapering en een lekker drankje. Gelieve allemaal een pakje met een maximumwaarde van €5 mee te nemen en €3 voor de hapjes en drankjes. Tot dan!

 

Groetjes,

Maxim en Joppe

 

Leidingsploeg
Maxim Joris
GSM-nummer: 0478 07 66 51
Joppe Dieltjens
GSM-nummer: 0479 64 54 94