Kleine Ban

Juni

Alle seg, de laatste maand van dit KSA-jaar is aangebroken. Een laatste keer hebben we 3 geweldige vergaderingen klaarstaan voor jullie! Een laatste keer 3 maal talrijk aanwezig om er nog het allerbeste van te maken…

8 juni van 13u30u tot 17u: Merk op dat we vandaag een half uurtje vroeger dan gewoonlijk afspreken op KSA, aangezien we naar De Waterperels in Lier trekken om daar de waterratjes in onszelf naar boven te halen. We zoeken hiervoor nog enkele ouders die heen- en/of terug zouden willen rijden. Heen vertrekken we om 13u30. Indien je terug zou rijden, verwachten we jou om 16u30 aan De Waterperels te Lier. Indien je dit ziet zitten mag je altijd een berichtje sturen naar Maxim, Joppe of 1 van de bondsen (Bo en Ine). We vragen om voor deze activiteit €5 mee te nemen en, indien nodig, zelf zwembandjes te voorzien.

15 juni van 14u tot 17u: Op deze (hopelijk) zonnige dag, gaan we voor Picasso, Monet, Rubens,… spelen. Het is namelijk de jaarlijkse Krijttekenwedstrijd vandaag. Dit jaar zal het thema Jungle zijn. Ook de ouders zijn zeker en vast welkom om te genieten van een fris drankje. Deze activiteit zal doorgaan aan ons KSA lokaal achter de Springplank (Rubenslaan). We spreken om 14u wel gewoon af aan de KSA lokalen achter het Gildenhuis en zullen dan te voet naar de Rubenslaan wandelen. We vragen om per groepje van maximum 4 personen €5 mee te nemen om te kunnen deelnemen aan deze geweldige wedstrijd. Voor de kindjes die hun best doen om zich te verkleden wordt nog een verrassing voorzien. Meer info hierover kunnen jullie vinden op ons Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/2239448076385697/

22 juni van 14u tot 17u: De laatste vergadering van dit fantastische jaar willen we natuurlijk in schoonheid afsluiten. Laten we hiervoor nog 1 laatste keer hopen op goed weer, zodat we de meest plezante waterspelletjes kunnen spelen. Laat het watergevecht beginnen!

1 voor 1 zijn jullie dit KSA-jaar begonnen als kleine onschuldige jongetjes. Op 22 juni omstreeks 17u, kunnen we echt wel spreken van echte MANNEN! Laten we niet te emotioneel worden, want binnen een maand zien we elkaar allemaal terug op het hoogtepunt van dit zalige jaar, het KSA-kamp. Tot dan gasten!

Een laatste keer ongelooflijk veel groetjes van jullie leiding, Maxim en Joppe

Mei

Yooooow gasten!! Ondertussen zijn we al aangekomen in de maand mei. Het wordt weeral een waanzinnige maand met 2 mega vette vergaderingen! Ons KSA jaar loopt nu stilaan op zijn einde, de voorlaatste maand gevuld met KSA activiteiten.. We hopen dat jullie ondertussen stiekem al eens hebben nagedacht om mee te gaan op kamp.

 

4 mei 14 – 17 uur

Vandaag halen we nog eens alles uit de kast en gaan er volledig voor! We trekken richting het grootse donkere woud van Broechem. Samen zullen we er levende stratego spelen! Wees allemaal bereid op het grootste gevecht als jullie Kleine Banners bestaan.

 

11 mei 14 – 17 uur

Vandaag is het onze jaarlijkse verkoop, en dit jaar verkopen we bloemetjes. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig van 14u tot 17u, en zet jullie liefste gezichtje op!

 

18 mei 18 – 20 uur

Zoals jullie zien, is het vanavond avondvergadering! Na een opnieuw hevige KSA maand (en wij stiekem examens hebben) gaan we eens een rustig avondje doen. Samen zullen we gezellig een filmpje kijken. Daarom spreken we ineens af aan de lokalen achter de Springplank (Vroeger VKSJ)!!!! Chips en cola zijn voor 1 keer toegestaaaaan!

 

Voor de ouders die enkele vragen hebben over het kamp, jullie mogen altijd een berichtje sturen of eens bellen. We weten dat het voor vele een aanpassing is om op “mannenkamp” te gaan.

 

Groetjeeeeeeees jullie favoriete leiders Joppe & Max

Leidingsploeg
Maxim Joris
GSM-nummer: 0478 07 66 51
Joppe Dieltjens
GSM-nummer: 0479 64 54 94