Kleine Ban

februari

HELLOW KLEINE BANNEURS!!!!!!! Het is al februari, de mooiste maand want want want leider Max verjaart in deze maand! Ook is er minder goed nieuws :’(, februari heeft maar 2 vergaderingen.. Maar omdat alles goed te maken valt in februari NIET te vergeten de italiaanse eetavond en de zangstonde!

 

3 februari 14-17 uur

Omdat het na onze vergadering zangstonde is gaan we zelf liedjes maken op onze eigen gemaakte instrumenten! Wie oh wie kan er het beste zingen en muziek spelen?? Wie wordt de nieuwe justin bieber of lil Nils ooooof Roeland vegas & like Max!

Vanaf 17 uur is het zangstonde en verwelkomen de hernieuwers en wij ook jullie ouders om iets te komen drinken of eten. Dit alles gevolgd door mooie liedjes die we samen zullen zingen, begeleid door onze gitaristen!

 

17 februari 14-17 uur

Deze dag gaan we allemaal lekker rustig zijn. Want want want we gaan het grote gezelschappen toernooi spelen. We willen zien wie de grootste hersenen heeft en het beste spelletjes kan spelen. Daarom vragen we om een gezelschap mee te nemen, op KSA zelf hebben we er jammer genoeg geen. Wij (jullie leiding) nemen er uiteraard ook één mee!

 

Groetjes Lil Nils en Roeland Vegas & Like Max!

maart

Beste kleiner banners!
We zijn de maand begonnen met een dik feestje! Daarom was er 3 maart geen ksa vergadering voor jullie. Maar we beginnen deze maand op 10maart.

10maart van 2 tot 5:
Binnen de minuut(en) !
De leiding gaat verschillende opdrachten verzinnen en jullie moeten er zoveel mogelijk van oplossen binnen een aantal minuten
Be there of be vierkant! XO

17maart van 19.00 tot 21.00:
Doe jullie pamper al maar aan want vandaag gaan wij de pisquiz spelen! Oefen ook jullie quizskilz al maar want de verliezers zullen heel veel naar de wc moeten lopen!

24maart van 2 tot 5:
Opgepaaaaaaast want wij gaan paintballen!!! Doe zeker en vast slechte kleren aan

Tot dan!

 

 

Leidingsploeg
Nils Van Reeth
0488/30.93.39
Roeland Goos
0488/86.06.82
Maxim Joris
0478 07 66 51