Kleine Ban

December

Ook deze maand hebben we weer 3 fantastische vergaderingen voor jullie klaarstaan. Beginnen doen we met de Sint die op bezoek komt en we sluiten af met het Kerstfeestje. Tussen deze 2 topactiviteiten gaan we op 8 december ook nog     . We verwachten dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn.

 

1/12 van 14u tot 17u: Hij komt, hij komt,… Jawel Kleine Banner’s, vandaag komt de Sint naar KSA afgezakt om jullie te verwennen met lekkers indien jullie natuurlijk braaf zijn geweest dit jaar. Daar twijfelt jullie leiding alvast niet aan , dus allemaal zeker komen zodat de Sint niet te veel snoepgoed mee terug naar Spanje moet sleuren!

8/12 van 14u tot 17u: Estafette! Allemaal kleine mini-games waarin jullie het tegen elkaar opnemen. Welk team zal uiteindelijk winnen? Komen om het te weten te komen!

15/12 van 19u tot 21u: MERRY MERRY CHRISTMAS! Alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar met onze beste wensen. Vandaag vieren wij met ons groepje vroegtijdig Kerstmis. We verwachten dat jullie al iets hebben hebben gegeten maar wij zullen ook zorgen voor een kleine versnapering en een lekker drankje. Gelieve allemaal een pakje met een maximumwaarde van €5 mee te nemen en €3 voor de hapjes en drankjes. Tot dan!

 

Groetjes,

Maxim en Joppe

November

Yo gasten, na 2 weken te kunnen uitrusten van de vermoeiende maand oktober, is het tijd om deze maand jullie om te toveren van kleine, schattige kleine banners tot echte, stoere venten! Vergeet zeker niet om jullie in te schrijven voor onze fantastische quiz op 9 november.

10/11 van 14u tot 17u: De eerste vergadering beginnen we met wat we jullie beloofden in de inleiding: omtoveren tot echte mannen. Vandaag staat er dus op de programma: slijkworstelen, tikkertje saus,… Doe zeker en vast niet jullie beste communiekleertjes aan!

17/11 van 14u tot 17u: Nu jullie een week hebben gekregen om dat slijk uit jullie haar te wassen, willen wij eens weten wie van jullie onze Einstein is. Water, water, water, de pis komt later. Nu we een tipje van de sluier hebben gelost, verwachten we dat jullie weer talrijk aanwezig zullen zijn.

24/11 van 14u tot 17u:

REFREIN 4x SAMSON + GERT + KOOR :
Vooruit
Vooruit
Vooruit achteruit

GERT :
Wij stappen nu al urenlang

KOOR :
Jaja, al urenlang

SAMSON :
Wij stappen tot zonsondergang

KOOR :
Jaja, zonsondergang

GERT :
Ik heb twee blaren op mijn voet

KOOR :
Jaja, op mijn voet

SAMSON :
Maar ik stap voort omdat het moet

KOOR :
Jaja, omdat het moet

 

See joe later, alligator!

 

Leidingsploeg
Maxim Joris
GSM-nummer: 0478 07 66 51
Joppe Dieltjens
GSM-nummer: 0479 64 54 94