Kleine Ban

december

Het is de maand december maar dus een maand vol pakjes en feestjes. HO HO HO we wish you a merry christmas and a happy new year! Wij wensen jullie en jullie famillie een vrolijk kerst feest en een gelukkig nieuwjaar van jullie mega coole leiding!

2 december

14-17 uur

Hij komt, hij komt die lieve goede sint! Oefen jullie beste sinterklaas liedjes maar want wij moeten laten horen dat wij de beste liedjes kenners zijn! Zijn jullie braaf genoeg geweest, anders staat het in het boek van sinterklaas! Vandaag verwelkomen wij de Sint en zijn zwarte pieten op KSA!!!!!!!!

9 december

Hopelijk ligt er al sneeuw want wij gaan sneeuwmannen maken! Anders trekken wij naar ‘het pleintje’ en gaan daar zandkastelen bouwen!

16 december

18-20 uur

Het is tijd om een gezellig kerstfeestje te vieren onder ons met lekkere kinderchampagne en snackjes! Daarom vragen wij dat jullie zeker 2 euro meenemen en een cadeautje (Ter waarde van maximum 10 euro!) Voor de rest zorgen wij wel! Het wordt gezellig!

Nils, Max en Geuuuusje

januari

Beste kleine banners! Na een maand met veel cadeautjes zullen er minder cadeautjes zijn maar jullie leiding voorziet topvergaderingen als cadeau voor jullie!!!!!

13/1 van 2 tot 5u
Omdat onze vorige rechtendoortocht mislukt is gaan we dit nog eens doen. Zit het weer mee of niet? Deze keer gaan wij recht do do doooor.

Je doet best goeie stapschoenen aan omdat we misschien wel bergen moeten beklimmen. Voorzie ook regenkledij en kleed je warm aan moest het koud zijn!

20/1 van half 2 Tot 5

Deze vergadering is een speciale vergadering! Wij willen weten wie het snelste en meest behendigste is tijdens een snelle race. Deze race vindt niet plaats op een loopbaan of fietsparcours maar op de schaatsbaan! Dus vandaag gaan we schaatsen meer info vindt je in het bondsartikel! Vergeet zeker geen warme lange sokken aan te doen en handschoen zijn verplicht!

27/1

Jongens vandaag gaan we ruilen! We beginnen met een bus zeep en proberen te eindigen met zo veel mogelijk. Neem je liefste gezichtje mee zodat de mensen zeker en vast de deur opendoen en een mooie ruil doen, zodat we achteraf lekker kunnen genieten van de opbrengst.

 

 

Leidingsploeg
Nils Van Reeth
0488/30.93.39
Roeland Goos
0488/86.06.82
Maxim Joris
0478 07 66 51