Jong Hernieuwers

December

2 dec van 14u-17u: vandaag komt dé Sint op bezoek. Indien ge u ni te hard hebt misdragen moet ge normaal gezien geen schrik hebben.

9 dec van 21u-…u. Een filmke tijdens de examens moete gij altijd hemme!

23 december, van 19 tot 22u:
DIT IS EEN VOORLOPIGE DATUM!
Het langverwachte kerstfeestje. Laten we het voorbije jaar op een ideale manier afsluiten, met een lekker hapje en een goei snatchke. Hoe meer zielen, hoe minder freit de man, maar toch allemaal afkomen kasbeertjes. Meer informatie zullen wij, als ge chance hebt, waarschijnlijk nog wel verschaffen.

Salutos!

Januari

13 januari van 14u tot 17u:

Aangezien jullie leiding hard moet studeren, zullen de hernieuwertjes het nen dag overnemen. Allen aanwezig om die mannen het is goe moeilijk te maken dus!


20 januari van 13u30 tot 17u:

het is weeral eens tijd voor ons jaarlijke tripje naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg. Ziet zeker dat ge uw handschoentjes meehebt, anders gaat ge van de kant mogen toekijken hoe de rest op zijne muil gaat. Om jullie taffelaars toch een beetje showtime op het ijs te geven, begint deze vergadering iets eerder dan de normale regeling. Wij, jullie fantastische leiding, zijn natuurlijk belachelijk veel te cool om voor jullie taxi te spelen. We zijn dus nog op zoek naar enkele ongelofelijk altruïstische ouders die ons willen brengen en daarna ook kunnen komen halen om half 5. Komt met zo veel mogelijk man, dat we die zotte snelheidsmarginalen kunnen laten zien wie de echte schaatsbazen zijn.

27 januari van 14u tot 17u:

Boys, door de sneeuwvolle voorbije weken doen we vandaag een sneeuwballengevecht. Kleed jullie warm aan en bereid jullie goed voor want een balleke kan wel is hard aankomen bij zijn soortgenoten

Leidingsploeg
Jelle Van den Brande
0479 85 46 60
Joppe Dieltjens
0479 64 54 94
Pieter Dobbelaere
0496 82 88 70