Jong Hernieuwers

Maart

10 maart, 14-17u;
Jongens, vandaag wordt een ongelofelijk belangrijke vergadering. Onze dierbare bonds heeft gisterennacht in enorm verantwoordelijk en vooral nuchtere status een relatief groot wandelingetje gemaakt door Broechem en de minderwaardige omliggende dorpjes. Op die tocht heeft hij helaas een voorwerp verloren dat hem erg nauw aan het hart ligt. Het wordt onze taak om het desbetreffende voorwerp te localiseren. Gelukkig heeft het bondsbeertje de gewoonte om elk half uur een foto te nemen van zijn huidige locatie. Zie maar dat ge er zijt want anders gaan we heel uw familie moeten mollen

17 maart, 20-22u: Vandaag gaan we brainstormen over onzen bbq!! Zie dus dat ge masaal aanwezig bent dat we er een spetterende editie van kunnen maken!!!

24 maart, 14-17u: Hutjes en tutjes, zoals jullie weten heeft jullie fantastische leider jelle vorig jaar een voetbalmatch georganiseerd ‘JH vs H’. Omdat dit natuurlijk zo’n goede GIP opdracht was zitten we met een na-aper. Ons jef’ke gaat er ook eentje voorbereiden dus wees allen aanwezig om die smerige hernieuwers op hun kl*ten te geven!

April

7 april, van stipt 14:00 tot exact 17u; Zoals iedereen wel weet zijn de jonghernoiers mega rappe mannen om in hunne zetel te gaan zitten; ongehoord snelle jongens om hunne playstation aan te zetten en fortnite te beginnen kassen; belachelijk trage slakken als ze van de shot komen en eigenlijk toch wel op tijd voor de formatie kunnen zijn. Vandaag gaan we, jullie dus, is ne keer serieus snel zijn. Ik zou een horloge meepakken en zien dat ge er mooi op tijd bent, een paar seconden zouden wel is heel veel kunnen betekenen deze vergadering.

14 april 19.00u – het vuurwerk op is: VISEFIIIIGHT!!! Vanavond gaan we legertje spelen op een iets andere manier. Zorg voor een goede vermoming, oogbescherming en dit liefst niet met synthetische kledij (eigen bestwil). Laat dat vuurwerk maar knalleeeuh!!! Xxx jullie leiding Ps: neem zeker 5 euros mee

21 april 13.30u-17.00u: vandaag gaan we zwemmen in Lier. Pak allemaal jullie stalen ros en zwemkledij mee en ook 5 sneuries. We beginnen ook een half uur vroeger zodat we langer kunnen zwemmen!

Pieterbeer, Jellebeer en Joppebeer

Leidingsploeg
Jelle Van den Brande
0479 85 46 60
Joppe Dieltjens
0479 64 54 94
Pieter Dobbelaere
0496 82 88 70