Jong Hernieuwers

Mei

Schatjes van patatjes, de maand mei is daar.

De examens zijn bijna in zicht, gevolgd door een gezellig ontspannende barbecue; voldoende werk in zicht dus. Het is eigenlijk de laatste kans dit jaar om ons met zijn allen rot te amuseren, op het gemakske natuurlijk. Be there of afwassen op kamp jom.

12 mei van 20u-23u:

Vandaag gaan we zien we den beste Fifa-kasser onder jullie is. Train die duimspieren dus al maar, maar da zal geen probleem zijn voor jullie!!

19 mei van 14-17u:

Booooooys, ik hoop dat iedereen groene vingers heeft want vandaag gaan we bloemetjes verkopen. Dit wordt ongetwijfeld de meest lucratieve vergadering van het jaar, een uitgelegen moment om jullie onderhandelskillzz te verfijnen. Iedereen aanwezig dus! Kom zeker met de fiets + fietszakken

 

26 mei, 14u tot 17u:

Warm, warm, waaaarm alaarrmm. Laten we het toch hopen want vandaag wordt het met stevig nat zijn. Kindjes met de NERF Super Soaker Dartfire – Blaster mogen die altijd meebrengen. Zie ook dat ge kleren hebt die nat en potentieel een beetje vuil mogen worden en laat miskien voor ene keer uwen belmobiel @huis.

Zozo dat was het weer voor mei. Dit artikel is ons creatieve ei. Jullie aanwezigheid, dat maakt ons blij.

До свидания,

Joppei, Pyotr, Yellislav

Juni

De laatste schoolmaand van het jaar, wat ging het toch weer snel. Het wordt een maand vol bloed, zweet en tranen, gedeeltelijk dankzij de examens, maar vooral door onze ongelofelijke barbecue. Verpatst die inschrijvingen als de heuse patserberen die jullie zijn. Anders kan het misschien wel is met een patrouille op den bult op 2-daagse vertrekken worden…

2 juni, 13:30-17:00; Zwemmekes leggen, iedereen zeggen. KSA Broechem gaat de Waterperels helemaal platzwieren. Een mooi ontspanningsmomentje tussen het studeren door. Voor de onoplettende mollen, we vertrekken om half 2 aan het Franciscusheem en bokken om half 5 weer op in Lier. Zoals altijd zoeken we ouders die zo gul willen zijn om een klein deeltje van hun vrije tijd voor ons op te offeren, anders gaat ge mogen tenen. Neemt mss ook zwemgerief mee, wetewel. Er zal een gezellige voedseltje voorzien worden, wat de prijs van deze niet te missen activiteit op een totaal van 7 sneuries brengt.

Vanaf uw examens gedaan zijn tot wanneer wij zeggen dat het klaar is; De examens voorbij, lekker chillen voor 2 maand ofni? INDERDAAD NI!! Den 30e is het onzen barbecue, dus ziet dat ge de week ervoor niet helemaal volplant. Hoe hard het ook mag klinken, het wordt serieus weirkendag. Werkenweek zelfs. We beginnen goed op voorhand met opbouwen, dat het met jullie treuzelaars hopelijk toch nog op tijd in orde geraakt. De avond voor het bbq-gebeuren blijven we traditioneel allemaal op ksa slapen, opdat we ‘s morgensvroeg op tijd aan alles kunnen beginnen. Zie dat ge genoeg rommel meehebt om zaterdag met een mooi bakkes en in uniform te knallen. Hou onze facebookpagina/groep in het oog voor meer informatie. Het is belachelijk belangrijk dat iedereen zo veel mogelijk reclame maakt en inschrijvingen fixt dus delen die handel! Het lidsel dat de meeste inschrijvingen regelt, zou wel is een kleine beloning kunnen ontvangen.

Screen-Shot-2017-12-19-at-1.53.29-PM

Wij x

 

Leidingsploeg
Jelle Van den Brande
0479 85 46 60
Joppe Dieltjens
0479 64 54 94
Pieter Dobbelaere
0496 82 88 70