Jong Hernieuwers

Februari

Jonge hernooiers!!!!!

3 februari van 14u tot 17u:

Voor vandaag zullen jullie serieus jullie best moeten doen. Het is natuurlijk weer tijd voor één tegen allen, een hele lijst gewaagde opdrachten voor jullie ligt al klaar. Doe jullie best en misschien volgt er dan een kleine beloning, wie weet?

17 februari van 14u tot 17u:
Jongens, vandaag wordt een ongelofelijke test voor jullie geaardheid. We gaan ons 3u lang met zo veel mogelijk verschillende ballen bezighouden. Spannend, maar hou vooral de broek aan.
Wij zullen een kast leegmaken waar jullie, volledig vrijwillig uiteraard, uit mogen komen.
Gezellig.

Maart

10 maart, 14-17u;
Jongens, vandaag wordt een ongelofelijk belangrijke vergadering. Onze dierbare bonds heeft gisterennacht in enorm verantwoordelijk en vooral nuchtere status een relatief groot wandelingetje gemaakt door Broechem en de minderwaardige omliggende dorpjes. Op die tocht heeft hij helaas een voorwerp verloren dat hem erg nauw aan het hart ligt. Het wordt onze taak om het desbetreffende voorwerp te localiseren. Gelukkig heeft het bondsbeertje de gewoonte om elk half uur een foto te nemen van zijn huidige locatie. Zie maar dat ge er zijt want anders gaan we heel uw familie moeten mollen

17 maart, 20-22u: Vandaag gaan we brainstormen over onzen bbq!! Zie dus dat ge masaal aanwezig bent dat we er een spetterende editie van kunnen maken!!!

24 maart, 14-17u: Hutjes en tutjes, zoals jullie weten heeft jullie fantastische leider jelle vorig jaar een voetbalmatch georganiseerd ‘JH vs H’. Omdat dit natuurlijk zo’n goede GIP opdracht was zitten we met een na-aper. Ons jef’ke gaat er ook eentje voorbereiden dus wees allen aanwezig om die smerige hernieuwers op hun kl*ten te geven!

Leidingsploeg
Jelle Van den Brande
0479 85 46 60
Joppe Dieltjens
0479 64 54 94
Pieter Dobbelaere
0496 82 88 70