Jong Hernieuwers

Oktober

Zaterdag 6 oktober 14u-17u

Vandaag gaan jullie de krachten moeten bundelen en ook al jullie kennisen in Broechem moeten boven halen om te slagen voor het ultra mega super deluxe Broechemse dorpsspel.
Zaterdag 13 oktober 19u-21u

Het is eens tijd voor een spannende avondvergadering! We gaan de mieten van de echte jong hernieuwers onderscheiden door middel van een klein gevecht met magische stokken. Doe geen trainingsbroeken of joggingbroeken aan want die zouden wel eens kunnen verdwijnen.
Bereid jullie al maar mentaal voor!!

Zaterdag 20 Oktober: 14-17u

Beste lidsels,
Smeer allemaal jullie benen al maar in want vandaag staan er fameuze bergen op ons te wachten. Zorg allemaal dat jullie stale ros aanwezig is en haal de coureur in jullie naar boven!

19 oktober is het “dag van de jeugdbeweging”, doe dus zeker jullie uniform aan die dag om te laten zien dat wij de tofste jeugdbeweging zijn! ;)

Groeten
Gheffé & Turos

September

Beste Jongetjes.
Aangezien jullie nu Jong Hernieuwers zijn staat er jullie een fantastisch jaar te wachten. Zo gaan we een top BBQ organiseren om een super cool kamp te hebben. En trekken we ook dit jaar weer onze wandelschoenen een voor de joepie. Onder het jaar door gaan we natuurlijk ook fantastische vergade- ringen doen. Dit kan natuurlijk niet zonder jullie. Hopelijk zijn jullie ook dit jaar weer allemaal van de partij.

Zaterdag 15/9 van 14-17u
Ewa bruurs,
Vandaag is het de eerste vergadring van het jaar en zoals gewoonlijk mogen jullie dan jullie leuke vriendjes mee nemen. Als jullie wat matekes bij hebben zullen wij er een top vergadering van maken!
Xoxo de beste nieuwe leiding

Zaterdag 22/9 van 11u-…
Koekoek poesjes,
De traditionele startdag is weer aangebroken, we horen jullie al juichen. Ho- pelijk zijn er nog wat vriendjes overgebleven, want dan maken we er een top dag je van. Voor verdere informatie zie bondsartikel.

Zaterdag 29/9 van 14-17u
Beste leden,
Aangezien onze eerste 2 vergaderingen achter de rug zijn is het nu tijd voor het echte werk. Hopelijk zijn al jullie makkers gebleven om er zo een top jaar van te maken. Vandaag spelen de spasten tegen de enige echte keuningen. Hopelijk zijn jullie met massa’s ! Want er vallen prijzen te verdienen!!!

X Turos & Gheffé

Leidingsploeg
Tuur Willems
GSM-nummer: 0498 78 52 81
Jef Van De Helft
GSM-nummer: 0476 65 31 97