Jim

Februari

Lieve jimmers,

Op 3 februari hebben we een verrassing voor jullie in petto. Wat zal het zijn? We hebben er alleszins al hééééééél veel zin in. Kom om 14u naar het Fransiscusheem en ontdek het! Spijtig genoeg moeten jullie om 17u weer naar huis Vergeet ook zeker en vast jullie fiets niet!

De 2e en spijtig genoeg laatste vergadering van deze maand gaat door op 17 februari van 14u-17u. Vandaag spelen we een bosspel, wij willen weten wat jullie allemaal aandurven.
Neem dus zeker jullie fiets ook mee.
Wij zien dat al helemaal zitten, jullie ook???

Jullie 4 bffs,
Laura, Dori, Bieke en Steffi.

Maart

Hey liefste jimmers,

In maart begint de lente, joepieeee het betere weer is al een beetje in zicht!!! Ook deze maand hebben we 3 leuke vergaderingen voor jullie klaarstaan!

10 maart is het onze tapasavond. We beginnen om 9u ‘s ochtends al met alles klaar te zetten en de heerlijke tapas klaar te maken. We verwachten dat het einde rond 12u ‘s avonds zal zijn. Laat ons zeker weten als je graag hebt dat we je dan even thuis afzetten.

17 maart gaan we van 19u tot 21u onze eigen “glow in the dark” party houden, om deze maand toch wat in de Plazma-sfeer te blijven! Doe je meest flashy kleren aan zodat je zeker goed opvalt, want we gaan flashygolfen in Lier! Vergeet ons niet optijd te verwittigen of je mee komt en neem zeker 10 eurotjes mee.

25 maart van 14u tot 17u is het dan de laatste vergadering van de maand maart, en niet onbelangrijk….. De lente is begonnen en de paasvakantie is in zicht! We gaan een vakantiespel spelen, ben je al benieuwd wat dit gaat zijn? Kom dan zeker naar KSA MET FIETS X

Veel groetjes,
Jullie leiding: Bieke, Laura, Dori & Steffi
Xxx

 

 

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
Bieke Dehertefelt
0470 98 53 29
Steffi Moortgat
0499 74 87 12
Doriane Vandekerckhove
0471 29 19 70