Jim

Maart

Hey liefste jimmers,

In maart begint de lente, joepieeee het betere weer is al een beetje in zicht!!! Ook deze maand hebben we 3 leuke vergaderingen voor jullie klaarstaan!

10 maart is het onze tapasavond. We beginnen om 9u ‘s ochtends al met alles klaar te zetten en de heerlijke tapas klaar te maken. We verwachten dat het einde rond 12u ‘s avonds zal zijn. Laat ons zeker weten als je graag hebt dat we je dan even thuis afzetten.

17 maart gaan we van 18u30 tot 21u onze eigen “glow in the dark” party houden, om deze maand toch wat in de Plazma-sfeer te blijven! Doe je meest flashy kleren aan zodat je zeker goed opvalt, want we gaan flashygolfen in Lier! We spreken af aan de lokalen in de rubenslaan om 18u30 en vertrekken dan naar Lier! Vergeet ons niet optijd te verwittigen of je mee komt en neem zeker 10 eurotjes mee. Als je ouders kunnen rijden laat ons dit ook weten!

24 maart van 14u tot 17u is het dan de laatste vergadering van de maand maart, en niet onbelangrijk….. De lente is begonnen en de paasvakantie is in zicht! We gaan een vakantiespel spelen, ben je al benieuwd wat dit gaat zijn? Kom dan zeker naar KSA MET FIETS X

Veel groetjes,
Jullie leiding: Bieke, Laura, Dori & Steffi
Xxx

April

Hey allerliefste jimmers,

Eerst en vooral willen we jullie bedanken omdat jullie zo hard meegewerkt hebben tijdens de tapasavond!!!! :)

Onze eerste vergadering van deze maand gaat door op zaterdag 7 april van 14u tot 17u, die dag gaan we buiten allerlei leuke dingen doen. Zie dus zeker dat je er bij bent!

Zaterdag 14 april van 14u tot 17u hebben wij een kei leuke verrassing voor jullie. We kunnen jullie wel al een tip geven: haal jullie creatieve kunsten maar naar boven!

Vrijdag 20 april vertrekken wij met de fiets op weekend tot zondag 22 april. Al de verdere uitleg krijgen jullie nog in een brief! We weten al wel dat we ons kei hard gaan amuseren!

Xoxo Bie, Dori, Laura & Steffi

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
Bieke Dehertefelt
0470 98 53 29
Steffi Moortgat
0499 74 87 12
Doriane Vandekerckhove
0471 29 19 70