Jim

November

Lieve jimmers,

Oktober is al weer gedaan en november komt eraan. November wordt een feestmaand, want Laura, Bieke en Steffi zijn jarig. (Jippie)

Onze eerste vergadering is op 11 november van 2 tot 5, maak jullie al maar klaar voor het grote wapenstilstandgevecht. Hopelijk kunnen jullie de strijd aan!

Op 18 november is het een super spannende avondvergadering van 7 tot 10. Wees zeker actief en trek warme kleren aan. We zien jullie aan het lokaal in de Rubenslaan.

Onze laatste vergadering is op 25 november van 2 tot 5. We vieren feest dus je moet er zeker bij zijn geweest. Zet jullie feesthoedjes al maar op. Neem wel 3 euro voor onze hapjes en drankjes. Tot dan

Dikke zoenen XXX
Lau, Bie, Dori & Stef.

December

Hey lieve jimmers!

Het is weer december en alle leuke feestdagen komen er aan! Maar eerst nog die examens… Alvast heel veel succes aan alle lieve jimmertjes, en wij zijn er soms ook weer voor een leuke ontspanning!

Op 2 december van 14u tot 17u komt de sint naar KSA, joepieeee! We hopen dat jullie allemaal heel flink zijn geweest, en niemand gaat worden meegenomen in de zak van zwarte piet…

9 december van 14u tot 17u gaan we allemaal leuke dingen doen in het thema: Winter! Wie weet krijgen we wel al sneeuw en kunnen we sneeuwmannen maken, of een sneeuwballengevecht doen… Of eerder gezellig binnen zitten… Om dat te weten te komen moet je er dus zeker bij zijn!

Op donderdag 21 december van 19u tot 21u is het ons kerstfeestje! Een gezellige avond gevuld met spelletjes en lekkere hapjes! Hopelijk zijn alle feestvarkens aanwezig :) nemen jullie wel 3 eurootjes mee? Dan kunnen we ervoor zorgen dat er lekkere hapjes en drankjes aanwezig zijn en er niks zal mankeren op ons feest. Vergeet ook zeker geen klein cadeautje mee te nemen, dat we aan de hand van een spelletje aan iemand anders zullen geven!

Dikke kussen
Bieke, Laura, Dori en Steffi

 

Leidingsploeg
Laura Vanlathem
0472 55 61 56
Bieke Dehertefelt
0470 98 53 29
Steffi Moortgat
0499 74 87 12
Doriane Vandekerckhove
0471 29 19 70