Jim

Oktober

06/10
Trek je loopschoenen maar aan want vandaag is het de ​knoeselloop!
We verwachten jullie allemaal in jullie prachtige ksa-(loop) uniform om 14u aan het Fransiscusheem en om 17u kunnen jullie als echte topsporters weer naar huis.

13/10
Alles moet zo snel mogelijk, liefst nog binnen de minuut! Hopelijk is de vakantie-luiheid ondertussen helemaal verdwenen want voor het spel van vandaag heb je echt al je supersonischsnelle reflexen nodig. Van 14u tot 17u mag op deze 13de oktober niet slapen, kom daarom, liefst binnen de minuut, naar ksa.

20/10
Vandaag verrassen we jullie met een spel buiten onze natuurlijke habitat. Vergeet zeker je fiets niet en kom van 14u tot 17u ontdekken welk spel jullie allerliefste leiding vandaag in petto heeft.

Jullie liefhebbende leiding
Leen, Josephine, Sophia en Fien
xxx

September

Dag lieve jimmers,

Zijn jullie klaar voor dit nieuwe jaar? Wij wel, daarom staan wij aan jullie bel! Hopelijk komen jullie met velen zodat we goed kunnen spelen en jullie je zeker niet vervelen!

Kennismaking 15 september – 14u tot 17u
Vandaag is de dag, laten we beginnen met een lach. We gaan elkaar leren ken- nen, maar we gaan niet teveel rennen. Want dan worden jullie moe en denken jullie “tfoe”. Zorg dat jullie klaar zijn om het dorp in te gaan, maar kom niet op de drukke baan, want daar zullen wij staan. Wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk komen jullie met velen door! En dan zingen we in koor: “wij zijn er hoor”

Startdag 22 september – 11u tot ??

Vandaag gaan we van start en wij veroveren jullie hart. We starten redelijk vroeg, hopelijk zijn we er met heel de ploeg! Om 11u aan ksa, iedereen zegt “JA”! Wij voorzien smoskes, maar eten die niet samen met de voskes. ’s Avonds eten we spaghetti, dat is lekker vetti. Jullie ouders mogen mee spa- ghetti eten, om daarover meer te weten. Zul je het bondsartikel moeten lezen, daarvoor hoef je niet bang te wezen. Daarna mogen jullie iets drinken en samen met ons aan het kampvuur klinken. Wij zien jullie op deze mooie dag, waarop (bijna) alles mag.

Verrassingsactiviteit – 14u tot 17

Vandaag trekken we naar het bos, we gaan op zoek naar heel veel mos. Waar we goed kunnen stallen, maar laat jezelf niet vallen. We gaan vechten voor ons leven, begin al maar te beven. Neem zeker jullie fiets mee, anders is het niet oké! Tot dan, wij zijn al vast in de ban van: Jullie <3

Dikke kusjes, jullie allertofste leiding ooit Jos, Leentje, Fientje & Soof

Leidingsploeg
Josephine Joris
GSM-nummer: 0475 43 35 85
Fien Spoelders
GSM-nummer: 0468 19 57 39
Leen Dieltjens
GSM-nummer: 0471 55 81 01
Sophia Duchêne
GSM-nummer: 0474 37 83 74