Hernieuwers

December

Beste hernieuwers,

November bracht ons leuke herinneringen, denk bijvoorbeeld aan muren slopen. Intens genieten! Al een geluk dat we weldra kunnen smullen van de activiteiten van december. Sinterklaas, kerstfeestje … sjongejonge ik kan al niet wachten! Zullen we er gelijk induiken? Kijk dan alvast naar de volgende regels. Spoiler alert, er zit een sinterklaas vergadering en een kerstfeestje in.

2 december van 14u – 17u

Zie ginds komt de stomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons sint-nikel-baas, ik zie hem al staan. Oh huppelt zijn man-bun, het dek op en neer. Nu waaien de hernieuwers al heen en al weer.

Ps: indien u examens heeft en vermoed dat u geen 3 uur tijd heeft, voel u dan niet gegeneerd om enkel voor het uitdelen van lekkernijen te komen. Sint- nikel- baas zal uw aanwezigheid appreciëren!

9 december van 14u – 17u

Hoe kunnen we beter ontspannen van de examens, dan door een frisse wandeling door de noch herfst-achtige taferelen van Broechem? Niet. Helaas zullen we deze vergadering, en voor onze frisse neus, niet kunnen wijken van een loodrecht pad. Zonde voor alle obstakels op onze weg!

21 december 21u tot 22 december 12u

Hu hu hu heeft dat goed gelezen!
Ho ho hons kerstfeestje duurt welgeteld 15u (inclusief slapen natuurlijk gekkerds)
He he her is geen betere manier om kerst te vieren dan dit feest, exclusief voor hernieuwers!
Hi   hi hier wil je absoluut op aanwezig zijn, be there!
(Ha ha hals er problemen zijn met de datum, gelieve deze dan zo snel mogelijk te laten weten, dat we dit kunnen oplossen)

Dit is en was het voor december! Wij kijken er alvast naar uit aangezien wij GEEN examens hebben in deze periode (roflmao). Wij verwachten jullie zeker en vast voor deze feestelijke activiteiten en worden graag verwittigd indien u er, om welke ondenkbare reden dan ook, niet bij kunt zijn!

artikelH

 

Januari

De feestmaand december is spijtig genoeg gedaan, maar gelukkig komt 2018 er ook weeral aan. Vanuit 2017 zullen we één spel haten, genaamd de floor is lava maar laten we daar niet meer te veel over praten.

13 januari van 2 uur tot 5 uur:

Vandaag gaan jullie leren kennen hoe het is om leiding te geven,
en samen met een andere groep dingen te beleven.
Normaal ben je aangesproken door de leiding van de andere groepen om mee in hun leidingsploeg te zitten. Zorg dus zeker dat ge er allemaal bij zijt!!!

20 januari van 2 uur tot 5 uur:

We doen geen activiteit op KSA maar gaan ons verplaatsen,
het is weer zover we gaan schaatsen.
Meer informatie zal in het bondsartikel staan,
maar doe zeker en vast allemaal jullie hemd aan.

27 januari van 7 uur tot 9 uur:

Aangezien jullie leiding examens heeft en sommigen van jullie misschien moeten sjotten, gaan we gezellig samen een filmke spotten.

 

Dit was het voor januari, we hopen dat jullie weer met velen aanwezig zullen zijn!

Leidingsploeg
Arne Holmstock
0472 09 31 45
Robbe Janssens
0485 76 08 40