Hernieuwers

Oktober

6 oktober 14u-17u
Hela knapperds, omdat jullie niet al te braaf luisteren naar trainer Koentje Mourinho zullen wij vandaag de training eens geven! We lopen mee met de knoeselloop, daarna nen bosloop en een veldloop en om af te sluiten zullen we de tactieken eens bespreken voor het komende jaar!

Grts

T1, T2 en T3

12 oktober  20u-…
Deze avond gaan we uitzoeken wie er het best als man kan functioneren. De echte mannen zullen rijkelijk beloond worden, de bangeriken zullen omgetoverd worden tot echte mannen. Ondertussen hebben wij al een vermoeden wie hier de bangeriken zijn, aan jullie nu om te bewijzen dat we fout zitten. Wees dus talrijk aanwezig zodat we een toffe vergadering van kunnen maken.
See you later members of Vliegmachientje 2.0

Groeten van een
goei leiding, nog een goei leiding en nog een goei leiding

20 oktober 14u-17u
Na een paar weken van intens spelletjes spelen, hebben we ondervonden dat er een paar kippen in de groep rond lopen. We gaan vandaag de keizer van de kiekes zoeken. Om je toch al een beetje dichter bij het keizerschap te brengen is hier al een eerste tip. Verkleed/kleed u als een echt kipke! Originaliteit telt natuurlijk altijd mee in de puntentelling. Indien niet verkleed zullen wij ons goesting doen, wees dus voorbereid ! Kom allemaal met jullie Harley Bikeson.
Grts

Haan Bo, Kip Drekke en Kuiken Roeroeee

September

Liefste kindjes,

jullie zijn ondertussen bijna echte hernieuwers en wij gaan er dit jaar voor zorgen dat jullie echte venten gaan worden. Dit doen we door een zotte bui- tenlande reis te doen en af te sluiten met een spetterend kamp. Dit zal alleen maar lukken als jullie je 100% inzetten want er is wel wat werk aan de win- kel. Een foaf, jeneverbaaar en andere activiteiten die we door het jaar heen zullen bespreken.

Zaterdag 15 september 14h-17h

Om er een waanzinnig jaar van te maken zullen wij elkaar eerst beter moeten leren kennen. Wij zullen in jullie groep de meisjes en jongens moeten onder- scheiden. Wij hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn, zodat we het jaar goed kunnen starten.

Zaterdag 22 september 11h-…

Zie verder naar het bondsartikel voor meer informatie.

Zaterdag 29 september 14h-17h

Na twee vergaderingen kennen wij elkaar al goed. Maar nu vragen wij ons af of jullie ook met elkaar goed kunnen samenwerken. Wij gaan vandaag met jullie een teambuilding doen.

Leidingsploeg
Bo Duerinck
GSM-nummer: 0497 61 94 71
Dries Pittoors
GSM-nummer: 0471 63 49 30
Roeland Goos
GSM-nummer: 0488 86 06 82