Hernieuwers

Maart

2 maart van 2u tot 5u

Beste sportfanaten,

Vandaag gaan we de old-school sporten beoefenen. We gaan zien wie de echte sportbeesten zijn. Niet getreurd voor de niet-sportbeesten. Iedereen zal evenveel kans maken om iets te winnen. Om het interessant te houden voor iedereen zullen we zeer waardevolle prijzen uitreiken. Als je uw kansen wilt vergroten om te winnen, breng dan zeker uw favoriete sport mee, dit mogen zeker niet-alledaagse sporten zijn. Kom allemaal met uw velloke zo kan je al vast wat opwarmen.

De sportleraars

30 maart  van 19u tot 22u

Beste lidjes,

Jullie leiding heeft er net twee zeer drukke weekends opzitten. Omdat wij het graag rustig aan willen doen, gunnen wij dit jullie ook. Het zal dus een rustig film avondje worden. Neem allemaal ne grappige en ontspannende film mee en 4 euries. Wij zullen dan voor een natje en een droogje zorgen. Laten we allemaal nog eens talrijk aanwezig zijn, dat maakt het voor iedereen plezant.

Jullie Filmsterren

Februari

2 februari ist een avond vergadering verzorgd door de surprise Squad van 19 tot 22. Laat zakdoeken thuis, er is geen plaats voor traantjes.

16/2 vandaag gaan we lekker ouderwets spelletjes spelen in het dorp! Neem allemaal een knuffel van vroeger mee! Van 2 tot 5 uiteraard

23/2 Alle groepen zijn op weekend dus vandaag gaan wij het ook rustig houden! Verdere info volgt nog gasten en uiteraard ook van 2 tot 5!

Leidingsploeg
Bo Duerinck
GSM-nummer: 0497 61 94 71
Dries Pittoors
GSM-nummer: 0471 63 49 30
Roeland Goos
GSM-nummer: 0488 86 06 82