Hernieuwers

November

10/11/2018 – Vandaag gaan we het onwaarschijnlijke doen! We trekken naar onze noorderburen in Oelegem. Wat daar op ons te wachten staat is nog een verrassing. Kom zeker met de fiets! En niet met de brommer @maarten!
17/11/2018 – Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig voor onze laddercompetitie. Het zal er eentje zijn met veel pit in, en waardoor jullie nog betere vriendjes worden.
24/11/2018 – Vandaag gaan we geld verdienen! Het is onze jeneverbar/Broechem zingt vanavond en dus gaan we het gezellig maken op ksa. We verwachten jullie om 14u, voor verdere informatie bekijk dan zeker ‘vliegmachientje’! Nodig zeker al jullie vrienden uit voor een lekker glaasje en een top hamburger. Vriendinnetjes zijn ook welkom @pieter, sakke. Broechem zingt start om 19u einduur kunnen we nu nog niet zeggen..
16/11/2018 moet er 7 man tappen in den boomgaard. Bespreek dat zelf onderling en laat het ons weten! @TT, Jack, sakke bedankt voor het harde werk op het feest in Nijlen!

Oktober

6 oktober 14u-17u
Hela knapperds, omdat jullie niet al te braaf luisteren naar trainer Koentje Mourinho zullen wij vandaag de training eens geven! We lopen mee met de knoeselloop, daarna nen bosloop en een veldloop en om af te sluiten zullen we de tactieken eens bespreken voor het komende jaar!

Grts

T1, T2 en T3

12 oktober  20u-…
Deze avond gaan we uitzoeken wie er het best als man kan functioneren. De echte mannen zullen rijkelijk beloond worden, de bangeriken zullen omgetoverd worden tot echte mannen. Ondertussen hebben wij al een vermoeden wie hier de bangeriken zijn, aan jullie nu om te bewijzen dat we fout zitten. Wees dus talrijk aanwezig zodat we een toffe vergadering van kunnen maken.
See you later members of Vliegmachientje 2.0

Groeten van een
goei leiding, nog een goei leiding en nog een goei leiding

20 oktober 14u-17u
Na een paar weken van intens spelletjes spelen, hebben we ondervonden dat er een paar kippen in de groep rond lopen. We gaan vandaag de keizer van de kiekes zoeken. Om je toch al een beetje dichter bij het keizerschap te brengen is hier al een eerste tip. Verkleed/kleed u als een echt kipke! Originaliteit telt natuurlijk altijd mee in de puntentelling. Indien niet verkleed zullen wij ons goesting doen, wees dus voorbereid ! Kom allemaal met jullie Harley Bikeson.
Grts

Haan Bo, Kip Drekke en Kuiken Roeroeee

Leidingsploeg
Bo Duerinck
GSM-nummer: 0497 61 94 71
Dries Pittoors
GSM-nummer: 0471 63 49 30
Roeland Goos
GSM-nummer: 0488 86 06 82