Grote Ban

December

Artikel GB December

Brrr het begint al wat kouder te worden buiten. Maar in de KSA behouden we uiteraard het warme gevoel. Dat onder meer met de 3 super vergaderingen die in deze gezellige maand klaarstaan. Lees maar snel verder want het is echt de moeite waard!!!

1 december van 14:00 tot 17:00

Hij komt, hij komt, … . Wij hopen voor jullie dat jullie allemaal heel braaf zijn geweest dit jaar. Want vandaag krijgen we namelijk hoog bezoek. Wie stout is geweest heeft heel veel pech, en moet hopen dat hij niet in de zak van de zwarte pieten terecht komt.

8 december van 14:00 tot 17:00

Omdat jullie altijd maar braaf en stil in de les moeten zitten, mogen vandaag alle remmen los! We gaan namelijk de gekste dingen doen en uittesten. Haal de stuntman, de durver, de acrobaat maar in jullie naar boven! Kom zeker want het gaat extreem leuk worden! (Het zou leuk zijn als jullie jullie fiets meenemen vandaag)

22 december van 19:00 tot 21:00

Trek jullie chicste kleren maar aan want deze avond vieren we ons kerstfeestje! Geen feestje zonder cadeautjes natuurlijk! Daarom zou het fijn zijn moest iedereen een cadeautje bijhebben (van minder dan 5 euro !!!)! Daarnaast vragen wij ook om allemaal 2 euro mee te nemen. De leiding zal verder zorgen voor lekkere drankjes en hapjes. Samen maken we er dan een top avond van! Hopelijk zien we jullie allemaal!!!

November

Yessss Yesssss Yesssss!!!!!! Wat hebben die Grote Banners toch weeral geluk! Waarom? Awel, omdat er in November weeral 3 mega toffe vergaderingen klaar staan voor jullie!!!

 

10 november 14:00 – 17:00

Vandaag organiseren we de olympische Grote Banner spelen!!! Wie van jullie is de slimste? Wie is de sterkste? En wie kan het beste doorzetten?  We zullen het allemaal te weten komen! We hopen dat jullie allemaal in vorm zijn. Wij zijn alvast benieuwd wie met de meeste medailles naar huis gaat.

17 november 14:00 – 17:00

We rekenen op veel Grote Banners want jullie gaan het opnemen tegen jullie leiding. Het zal een spel tegen de tijd worden vol met mysteries en raadsels. De spanning zal te snijden zijn!!! Meer kunnen we jullie nog niet vertellen. Gewoon komen is de boodschap!

24 november 14:00 – 17:00

Ten aaaaaanvaaaaal!!! Vandaag gaan we jullie opleiden tot echte soldaten. We hebben van niemand bang en gaan voor niemand uit de weg. Samen vormen we het sterkste en het slimste leger! We vragen ook om vandaag allemaal jullie fiets mee te nemen. Generaal Dehertefelt, Luitenant- generaal Feijen en Kolonel Dillen zijn er alvast klaar voor!!!

Leidingsploeg
Bob Dehertefelt
GSM-nummer: 0476 41 61 37
Jasper Dillen
GSM-nummer: 0495 81 76 18
Arthur Feijen
GSM-nummer: 0474 63 68 66