Grote Ban

September

Jowwww Grote Banners, na een fantastisch kamp is het weer tijd om er terug in te vliegen. Dit jaar hebben jullie extra veel chance want jullie krijgen niet 1, geen 2, ook geen 3, maar 4 top leiders! Het gaat ongetwijfeld een spetterend jaar worden vol plezier en avontuur. Hieronder kan je zien wat we in de maand september gaan doen.

 

Zaterdag 14 september 14:00 tot 17:00

Vandaag is het kennismakingsvergadering!! Tijd om jullie nieuwe leiders en elkaar nog wat beter te leren kennen. Wees zeker niet verlegen om nieuwe vriendjes mee te nemen (jullie liefjes mag je naar de Robbedol sturen ). Wat we gaan doen blijft nog een verrassing maar kom zeker want we verwachten jullie allemaal.

Zaterdag 21 september

We geven officieel de start aan het nieuwe KSA jaar. We verwachten jullie om 10 uur op KSA met de fiets voor een uitbundige stoet. Daarna gaan we verder met andere leuke activiteiten die zullen plaatsvinden op de moervelden. Neem zeker jullie zwemgerief mee en extra droge kleren. Wij voorzien zowel middag als avondeten voor de leden. De ouders zijn ook van harte welkom om s ’avonds mee spaghetti te komen eten. Voor meer informatie kan je terecht bij het bondsartikel.

Zaterdag 28 september 14:00 tot 17:00

Hoe sterk zijn jullie als groep? Dat is de vraag van vandaag. De leiding daagt jullie uit voor een spel: leiding versus leden. Jullie zullen goed moeten samenwerken en elkaar blindelings kunnen vertrouwen. Gaan jullie alle opdrachten kunnen voltooien? Wij zijn alvast benieuwd.

 

 

Veel groetjes van jullie nieuwe leiding:

Bo, Joppe, Kobe en Jasper

 

 

Leidingsploeg
Bob Dehertefelt
GSM-nummer: 0476 41 61 37
Jasper Dillen
GSM-nummer: 0495 81 76 18
Arthur Feijen
GSM-nummer: 0474 63 68 66