Grote Ban

Juni

YOOO GROTE BANNERS! Het KSA-jaar is spijtig genoeg bijna gedaan ☹ Maar wees niet getreurd want we hebben weer 3 toffe vergadering klaarstaan voor jullie! En om het jaar op prachtige wijze af te sluiten hebben we ook nog een kamp klaarstaan! Wij kijken er alvast naar uit. Groetjes, kusjes, knuffels, jullie allerliefste leiding.

 

8 juni 13u30u tot 17u:

Zoals jullie al hebben opgemerkt verwachten we jullie vandaag een half uurtje vroeger aan de lokalen van KSA. Waarom? We trekken namelijk naar de waterperels in lier om het zwembad onveilig te maken. We zoeken hiervoor nog enkele ouders die heen-en/of terug zouden willen rijden. We vetrekken om 13:30 aan de lokalen van KSA. Indien je terug zou willen rijden, verwachten we jou om 16u30 aan de Waterperels in Lier. Je mag hiervoor de leiding (Bob, Jasper en Arthur) iets laten weten. We vragen om voor deze activiteit €5 mee te nemen.

 

15 juni 14u tot 17u:

Vandaag gaan we onze creatieve kant naar boven halen op onze jaarlijkse Krijttekenwedstijd. Dit jaar zal het thema Jungle zijn. Ook de ouders zijn welkom om te genieten van deze mooie tekeningen met een drankje. De activiteit zal doorgaan aan het KSA lokaal ACHTER DE SPRINGPLANK. We spreken zoals gewoonlijk af aan de KSA lokalen achter het Gildenhuis en zullen dan te voet naar de Rubenslaan wandelen. We vragen om per groepje (max. 4 personen) 5 euro mee te nemen om te kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Er is ook een verassing voorzien voor de kindjes die het best verkleed zijn.

Meer info hierover kunnen jullie vinden op ons facebookevenement: https://www.facebook.com/events/2239448076385697/

 

22 juni 18u tot 20u:

Om dit mooie KSA jaar op een rustige manier af te sluiten, gaan we vandaag onze eigen GROTE BANNERS BBQ maken. Hiervoor vragen wij om te zorgen voor jullie eigen vlees en om 3 euro mee te nemen. We vragen ook om ons iets te laten weten of jullie op de bbq aanwezig zullen zijn. Wij zullen zorgen dat al de rest aanwezig is om van deze BBQ een succes te maken.

Mei

Grave Grote Banners!!!!! Een nieuwe maand is aangekomen en dat betekent dat er weer 3 mega leuke vergaderingen voor de deur staan. Hier zijn de vergaderingen voor de maand mei:

4 mei van 14:00 tot 17:00

Vandaag spelen we DE MOL. De groep zal moeten proberen alle opdrachten zo goed mogelijk tot een goed einde te brengen. Maar opgelet, want er zit een valsspeler in het spel die de opdrachten gaat saboteren. Gaan jullie kunnen raden wie dat is?

11 mei van 14:00 tot 17:00

Haal jullie beste verkooptechnieken maar boven want vandaag is het onze jaarlijkse verkoop. We verkopen net zoals vorig jaar onze prachtige bloemetjes. Met zen allen komen is de boodschap, want voor jullie charmes valt ongetwijfeld iedereen.

25 mei van 14:00 tot 17:00

Hopelijk is het vandaag ontzettend goed weer en kunnen we waterspelletjes spelen. Neem zeker jullie zwembroek en een handdoek mee. Moest het weer toch tegen zitten, zal jullie leiding een leuk alternatief voorzien.

Leidingsploeg
Bob Dehertefelt
GSM-nummer: 0476 41 61 37
Jasper Dillen
GSM-nummer: 0495 81 76 18
Arthur Feijen
GSM-nummer: 0474 63 68 66