Grote Ban

november

Beste grote banners

Groot nieuws we gaan weer kei leuke activiteiten doen!!!!!

 

11 november van 2 tot 5: Vandaag gaan we Sven Nys (cyclocross legende)  leren fietsen. Dus we trekken naar de crossbergen in Oelegem zorg zeker dat jullie allemaal jullie fiets bij hebben dan kunnen we er een leuke dag van maken.

 

18 november van 2 tot 5: Maak jullie borst maar nat want we gaan vandaag zien of dat jullie echte grote banners zijn. Het is doop. Zorg maar dat jullie klaar zijn om vuil te worden. Doe dus maar slechte kleren aan. Want we gaan jullie is leren echte ksa’ers te zijn.

 

25 november van 2 tot 5: we gaan het wat rustiger aan doen na zoon vermoeiende maand verdienen jullie ook wel iets. Maar jullie moeten er wel zelf achter zoeken. We gaan op ruiltocht. Het hangt van jullie af met wat we terug op ksa komen. Dus aan  de deuren goed lachen naar de mensen he misschien krijgen jullie wel leuke dingen mee.

december

2 december van 2 tot 5 : Hij komt hij komt die lieve goede Sint. Ik hoop dat jullie dit jaar allemaal heel braaf zijn geweest wij zijn dat in ieder geval wel geweest. Pas maar op anders moeten jullie de zak in. En dat zijn dan geen cadeautjes he.

9 december van 2 tot 5 : vandaag doen wij een rechtendoortocht wat betekent dat doe je wandel schoenen maar aan. Want we gaan een mooie tocht afleggen met verschillende activiteiten.

16 december van 19,30 tot 21,30 : het is kerstfeestje vanavond we maken er een echte top editie van. Zorg allemaal  maar voor een cadeautje (max5euro) en pak ook 2 euro mee dan hebben we wat hapjes en wat drankjes en dan gaan we het heel gezellig maken.

 

Leidingsploeg
Alec Vissers
0479191655
Jorn Claeys
0499462002